Ivatherm Pachet Crema hidratanta pentru corp, 200 ml + Lapte demachiant Multi-Performance, 200 ml

Ivatherm Pachet Crema hidratanta pentru corp, 200 ml + Lapte demachiant Multi-Performance, 200 ml -  - IVATHERM
Ivatherm
P459791144

Crema hidratanta pentru corp, piele sensibila si uscata Multi-performance, 200 ml, Ivatherm Crema hidratanta de corp, cu textura emolienta si non-grasa restabileste imediat confortul si ajuta in lupta

[...]

Descriere: Ivatherm Pachet Crema hidratanta pentru corp, 200 ml + Lapte demachiant Multi-Performance, 200 ml

Crema hidratanta pentru corp, piele sensibila si uscata Multi-performance, 200 ml,

Ivatherm Crema hidratanta de corp, cu textura emolienta si non-grasa restabileste imediat confortul si ajuta in lupta impotriva imbatranirii pielii. Combinatia complexa de hidroxiceramide, acid hialuronic, acizi grasi determina efectul regenerator, filmogen, reparator si asigura aportul de vitamine. Produs fara parabeni Limiteaza descuamarea accelerata a pielii.

Mod de utilizare:

Aplicati seara si dimineata pe pielea curata, insistand pe zonele foarte uscate ale corpului.

Compozitie si proprietati:

Hidroxiceramidele si uleiul de Borago cresc coeziunea intre celulele de suprafata ale pielii (corneocite), contribuind astfel la regenerarea barierei lipidice cutanate si la regularizarea pierderii transepidermice de apa. Continutul important in hidroxiceramide al cremei hidratante pentru corp ajuta la o limitare a descuamarii accelerate a pielii. Acidul hialuronic poseda o importanta capacitate de retinere a apei in profunzimea pielii.

Acidul hialuronic asigura un control al transferului de proteine, enzime si hormoni. Untul de Karité extras din nucile arborelui de Karité (Shea), bogat in fitosteroli si vitamine esentiale (A, E, C), are puternice proprietati antiinflamatorii, restructurante si hidratante. Uleiul de migdale dulci actioneaza sinergic cu untul de Karité completand astfel calitatile restructurante, eutrofice si calmante ale cremei hidratante pentru corp. Apa termala Herculane, datorita continutului bogat in saruri minerale si oligoelemente esentiale, calmeaza pielea sensibila, favorizeaza cicatrizarea, hidrateaza si decongestioneaza.

Prezentare:

200 ml

Lapte demachiant pentru fata si ochi, piele sensibila si uscata Multi-performance, 200 ml,Ivatherm

Este indicat pentru curatarea si hidratarea tenului uscat, deshidratat, sensibil, tern. Produs fara parabeni Inlatura machiajul si impuritatile. Hidrateaza si da suplete pielii. Ajuta la eliminarea toxinelor si imbunatateste respiratia cutanata.

Mod de utilizare:

Aplicati pe fata, ochi si gat masand usor cu o discheta de demachiere.

Compozitie si proprietati:

Hidroxiceramide - liantul ideal intre celulele de suprafata ale pielii, asigura refacerea barierei cutanate. Acidul hialuronic - supranumit "buretele molecular", are rolul de a retine apa in profunzimea pielii, limitand totodata pierderile transepidermice de apa. Apa termala Herculane - completeaza compozitia laptelui demachiant pentru fata si ochi. Apa termala Herculane are proprietati calmante si antiiritante.

Prezentare:

200 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review