Crema soft cu ulei de argan, 150 ml, Farmec

  • -10%
Crema soft cu ulei de argan, 150 ml, Farmec -  - FARMEC
Farmec
P438797195
Actiune: Crema soft este un produs de îngrijire facială şi corporală, conceput pentru emolierea şi nutrirea pielii. Uleiul de argan este unul dintre cele mai bine păstrate secrete cosmetice [...]

Descriere: Crema soft cu ulei de argan, 150 ml, Farmec

Actiune:

Crema soft este un produs de îngrijire facială şi corporală, conceput pentru emolierea şi nutrirea pielii.

Uleiul de argan este unul dintre cele mai bine păstrate secrete cosmetice ale femeilor marocane. Este numit “lichidul de aur“ de către experții în frumusețe datorită efectelor pozitive pe care acesta le are în întreținerea, frumusețea și sănătatea pielii și părului.

Utilizare:

Crema se întinde ușor și se absoarbe repede în piele, ceea ce o face ușor de folosit oriunde și în orice moment al zilei.

Ingrediente:

Uleiul de argan aduce un aport important de substanţe nutritive care joacă un rol esenţial în restaurarea barierei hidro-lipidice protectoare, în creșterea elasticității şi a gradului de hidratare al pielii.

Este folosit pentru întreținerea și frumusețea pielii, părului, unghiilor.

Are proprietăți hidratante și protejează pielea, astfel încât poate fi utilizat pentru masajul pielii, inclusiv la bebeluși.

Mod de folosire:

Se aplică pe pielea curată și se masează ușor.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review