Crema Rombalsam cu Vitaminele A si E, 50 g,

Crema Rombalsam cu Vitaminele A si E, 50 g,  -  - OMEGA PHARMA
P438795843
Rombalsam Cremă cu vitaminele A și E Rombalsam Cremă cu vitaminele A și E este un produs indicat în tratamentul tegumentelor uscate și descuămate, care trebuie hrănite și [...]

Descriere: Crema Rombalsam cu Vitaminele A si E, 50 g,

Rombalsam Cremă cu vitaminele A și E

Rombalsam Cremă cu vitaminele A și E este un produs indicat în tratamentul tegumentelor uscate și descuămate, care trebuie hrănite și revitalizate.

Componentele emoliente din formula special concepută pentru piele foarte sensibilă favorizează refacerea elasticității epidermei, redându-i aspectul viguros și sănătos prin aportul semnificativ din vitaminele A, E și C.

Stimulează refacerea echilibrului natural al epidermei pe care o hrănește și o hidratează, asigurând o piele frumoasă, catifelată și elastică.

Ingrediente:

Aqua, cetearyl alcohol (and) sodium cetearyl sulfate, cetearyl alcohol, olea europaea oil, propylene glycol, isopropyl mirystate, retinyl palmitate, tocopheryl acetate, ascorbic acid, ceteareth-20, triethanolamine, imidazolidinyl urea, methylparaben, propylparaben, parfum: hexyl cinnamal, linalool, benzyl salicylate, citronellol.

Vitamina A are un rol important în înlăturarea petelor care apar cu timpul (radiații UV, senectute) pe suprafața pielii.

Vitamina E contribuie la sănătatea țesuturilor, având efect hidratant și de protecție față de acțiunea nocivă a radiațiilor solare. Folosită sub formă de aplicații locale, vitamina E stimulează regenerarea celulelor și grăbește cicatrizarea.

Uleiul de măsline are un efect antiseptic și astringent asupra pielii, fiind în mod tradițional utilizat ca cicatrizant.

Acidul oleanolic stimulează componentele țesutului conjunctiv, susținând starea de sănătate a pielii. Are un efect pozitiv asupra fibroblastelor, ceea ce înseamnă o piele sănătoasă, și excelente efecte antioxidante genoprotective. În plus, uleiul de măsline prezintă efecte antivirale și antimicrobiene împotriva ciupercilor și bacteriilor.

Combinația dintre uleiuri emoliente, în special cel de măsline, și vitaminele A, E și C are rolul de a oferi pielii doza zilnică de vitamine și microelemente de bază.

Acțiune:

- Stimulează regenerarea țesutul epidermic

- Hrănește și tonifică epiderma uscată și descuamată

- Reface PH-ul pielii, menținându-i aspectul tânăr și sănătos.

Utilizare:

Se aplică extern prin masarea ușoară a epidermei.

Se recomandă pentru îngrijirea zilnică a fetei, mâinilor și a corpului.

Prezentare:

50 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review