Balsam pentru buze Tub Cirese SPF15, 10g Carmex

Balsam pentru buze Tub Cirese SPF15, 10g Carmex -  - CARMEX
Carmex
P548490605

Balsam pentru buze Tub Cirese SPF15, 10g Carmex este un ajutor indispensabil pentru ingrijirea pielii crapate si deshidratate a buzelor, in orice anotimp.

Descriere Balsam pentru buze Tub Cirese SPF15, 10g Carmex

Balsam pentru buze Tub Cirese SPF15, 10g Carmex este un ajutor indispensabil pentru îngrijirea pielii crăpate și deshidratate a buzelor, în orice anotimp. Protejează împotriva razelor solare datorită factorului de protecție SPF 15, asigură protecție buzelor față de influențele externe, hrănește și hidratează profund, redând un efect plăcut răcoritor.

Ingrediente active Balsam pentru buze Tub Cirese SPF15, 10g Carmex:

Camfor, mentol, lanolina, unt de semințe de cacao, vanilină, acid salicilic, esteri cetilici, ceară de albine, parafină, fenol, aromă de cireșe.

Ingrediente Balsam pentru buze Tub Cirese SPF15, 10g Carmex:

Petrolatum, Lanolin, Parfum, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Cetyl Esters, Theobroma Cacao Seed Butter, Cera Albă, Benzophenone-3, Camphor, Menthol, Linalol, Geraniol, Citronellol, Benzyl Cinnamate, Geraniol.

Mod de utilizare Balsam pentru buze Tub Cirese SPF15, 10g Carmex:

Se poate aplica zilnic, ori de câte ori este necesar.

Prezentare Balsam pentru buze Tub Cirese SPF15, 10g Carmex:

10 g.



Data ultimei actualizari: 2024-02-08 13:34:48
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.