Deodorant Spray Pentru Corp Transpiblock, 150 ml, Zdrovit

Deodorant Spray Pentru Corp Transpiblock, 150 ml, Zdrovit -  - ZDROVIT
ZDROVIT
P548489510

Spray Pentru Corp Transpiblock, 150 ml, Zdrovit este recomandat în special pentru transpirația excesivă a axilelor, piciorelor sau mâinilor.

Descriere Deodorant Spray Pentru Corp Transpiblock, 150 ml, Zdrovit

Spray Pentru Corp Transpiblock, 150 ml, Zdrovit este perfect pentru temperaturi ridicate și activitate fizică, fără riscul de a murdări hainele albe și nici de a lăsa urme albe pe hainele negre.

Beneficii Spray Pentru Corp Transpiblock, 150 ml, Zdrovit:

Asigură o protecție eficientă și de lungă durată împotriva transpirației și a mirosurilor neplăcute

Nu usucă pielea formând o peliculă protectoare pe suprafața acesteia

Pielea rămâne hidratată, bine întreținută și reîmprospătată pentru o perioadă lungă de timp, iar senzația de confort se menține pe tot parcursul zilei

Parfum delicat, o soluție ideală atât pentru femei, cât și pentru bărbați

Eficacitate de până la 48 de ore, confirmată în cadrul testelor efectuate

Avertizări:

Aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune: poate exploda dacă este încălzit. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra departe de surse de căldură, suprafețe fierbinți, scântei, flăcări și alte surse de aprindere. Fumatul interzis în apropierea produsului. Nu se pulverizează deasupra unei flăcări deschise sau unei alte surse de aprindere. A nu se perfora sau arde nici după utilizare. A se proteja de lumina solară. Nu se expune la temperaturi care depășesc 50˚C. Nu se aplică pe pielea deteriorată. Nu se pulverizează în jurul ochilor. Doar pentru uz extern.

UTILIZARE Spray Pentru Corp Transpiblock, 150 ml, Zdrovit:

A se agita recipientul înainte de utilizare. Se pulverizează de la o distanță de aproximativ 15 cm, pe pielea curată și uscată, în zonele cu transpirație intensă. Se lasă să se usuce complet.



Data ultimei actualizari: 2024-01-18 15:10:55
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review