Spray Pentru Corp Transpiblock, 100ml, Zdrovit

  • -4%
Spray Pentru Corp Transpiblock, 100ml, Zdrovit -  - ZDROVIT
ZDROVIT
P548490083

Regleaza si reduce in mod eficient transpiratia excesiva, protectie impotriva mirosului neplacut, senzatie de prospetime si protectie de lunga durata.

Descriere Spray Pentru Corp Transpiblock, 100ml, Zdrovit

Spray Pentru Corp Transpiblock, 100ml, Zdrovit reducerea transpirației până la 72 ore, efect încă de la prima aplicare, distribuție uniformă și absorbție rapidă, nu irită pielea.

Mod de utilizare Spray Pentru Corp Transpiblock, 100ml, Zdrovit:

Produsul se folosește seara, înainte de culcare, pe pielea curată și uscată. Se aplică o cantitate mică de produs și se lasă să se usuce. Nu se masează. Dimineața pielea se spală cu produse cu textură delicată nefiind necesară reaplicarea produsului. În primele 3-5 zile produsul se aplică zilnic, apoi se reduce frecvența utilizării la 2-3 ori pe săptămână.

Ingrediente Spray Pentru Corp Transpiblock, 100ml, Zdrovit:

Alcohol Denat., Aqua, Aluminum Chlorohydrate, Propylene Glycol.

Precautii Spray Pentru Corp Transpiblock, 100ml, Zdrovit:

A nu se aplica după epilare sau pe pielea lezată. A nu se lăsa la vederea și la îndemâna copiilor mici. A se păstra la temperatura camerei. Nu utilizați produsul pe membranele mucoase. Evitați contactul cu ochii. Produsul este recomandat pentru persoanele începând cu vârsta de 10 ani. 

Prezentare Spray Pentru Corp Transpiblock, 100ml, Zdrovit:

100 ml.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.