Odorex Deo Roll-on, 40 ml, Biotrade

Odorex Deo Roll-on, 40 ml, Biotrade - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/INGRIJIRE-PERSONALA/DEODORANTE-SI-ANTIPERSPIRANTE - BIOTRADE
Biotrade
P548488533

Biotrade Odorex deo roll-on antiperspirant împotriva transpiratiei excesive oprește transpirația pentru o perioadă de 10 până la 14 zile după o singură aplicare.

Se incarca ofertele...

Descriere Odorex Deo Roll-on, 40 ml, Biotrade

Proprietăți:

- este un antiperspirant de tip roll-on cu o acțiune prelungită împotriva transpirației și mirosului neplăcut al palmelor și axilelor;

- blochează doar glandele sudoripare hiperactive, fără a afecta termoreglarea generală a corpului; 

- conține un ingredient antibacterian, care protejează pielea prin împiedicarea dezvoltării bacteriilor responsabile de mirosul neplăcut.

- nu afectează termoreglarea, nu lasă pete pe haine;

Ingrediente active:

Clorură de aluminiu – blochează transpiraţia.

Glicerină – înmoaie pielea, previne uscarea.

Methenamină – ingredient antibacterian cu un spectru larg de acţiune.

Clorura de Aluminiu - ingredient activ - siguranţă.

Ingrediente:

AQUA, ALCOHOL, ALUMINUM CHLORIDE, GLYCERIN, HYDROXYETHYLCELLULOSE, METHENAMINE, PARFUM.

Mod de utilizare:

La prima utilizare a produsului Odorex deo - se aplică trei seri consecutiv, în prealabil axilele și/sau mainile se spală cu săpun și se usucă. Dimineaţă zonele se spală bine doar cu apă. Pentru întreţinere se aplică o dată la fiecare 7 până la 14 zile sau conform schemei dumneavoastră individuale.

Dacă după prima utilizare, transpiraţia a apărut în a 10-a zi, aceasta înseamnă că schema dumneavoastră individuală de aplicare a produsului Odorex Deo este o dată la fiecare 9 zile. În acest interval se pot folosi diverse parfumuri, deodorante sau săpunuri, deoarece acestea nu influenţează efectul dat de produsul Odorex Deo. Intervalul de utilizare este strict individual pentru fiecare persoană şi reprezintă în medie o aplicare la 10 zile. Nu este nevoie să folosiţi Odorex Deo zilnic.

Odorex Deo trebuie aplicat pe o piele sănătoasă, fără leziuni. Nu trebuie aplicat Odorex Deo în aceeaşi zi în care zona de aplicare a fost epilată sau rasă. Nu folosiţi produsul dacă sunteţi sensibil la sărurile de aluminiu.

Precauții:

Dacă apare senzația de arsură, mâncărime sau roșeață, opriți aplicarea produsului. Dacă acestea nu se rezolvă în 3 zile, efectuați un consult dermatologic.

Prezentare:  40 mlData ultimei actualizari: 2023-11-23 15:28:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.