Odorex Deo Antiperspirant Spray, 40ml, Biotrade

 • -20%
Odorex Deo Antiperspirant Spray, 40ml, Biotrade - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/INGRIJIRE-PERSONALA/DEODORANTE-SI-ANTIPERSPIRANTE - BIOTRADE
Biotrade
P548488532

Este un spray cu actiune prelungita impotriva transpiratiei si a mirosului neplacut al mainilor si axilelor.

Se incarca ofertele...

Descriere Odorex Deo Antiperspirant Spray, 40ml, Biotrade

Proprietăți Odorex Deo Antiperspirant Spray, 40ml, Biotrade:

 • este un spray cu acţiune prelungită împotriva transpiraţiei şi a mirosului neplăcut al mâinilor şi axilelor;
 • opreşte transpiraţia timp de 10-14 zile după o singură aplicare;
 • mecanismul unic de acţiune al spray-ului Odorex Deo blochează doar glandele sudoripare hiperactive, fără a acţiona pe sistemul general de termoreglare al organismului;
 • conţine un ingredient antibacterian, care protejează pielea prin împiedicarea dezvoltării bacteriilor care determină mirosul neplăcut;
 • îndepărtează mirosul neplăcut;
 • nu afectează termoreglarea, nu lasă pete pe haine;
 • este eficient şi economic.

Ingrediente active Odorex Deo Antiperspirant Spray, 40ml, Biotrade:

 • Clorură de aluminiu – blochează transpiraţia.
 • Glicerină – înmoaie pielea, previne uscarea.
 • Methenamină – ingredient antibacterian cu un spectru larg de acţiune.
 • Clorid de Aluminiu - ingredient activ - siguranţă.

Ingrediente Odorex Deo Antiperspirant Spray, 40ml, Biotrade:

AQUA, ALCOHOL, ALUMINUM CHLORIDE, GLYCERIN, METHENAMINE, PARFUM.

Mod de utilizare Odorex Deo Antiperspirant Spray, 40ml, Biotrade:

La prima utilizare a produsului Odorex Deo Antiperspirant Spray, 40ml, Biotrade se aplică trei seri consecutiv, în prealabil axilele şi/sau mâinile se spală cu săpun și se usucă, pulverizându-se ulterior abundent regiunea. Dimineaţă zonele se spală bine doar cu apă. Pentru întreţinere se aplică o dată la fiecare 7 până la 14 zile sau conform schemei Dumneavoastră individuale.

Dacă după prima utilizare, transpiraţia a apărut în a 10-a zi, aceasta înseamnă că schema dumneavoastră individuală de aplicare a produsului Odorex Deo Antiperspirant Spray, 40ml, Biotrade este o dată la fiecare 9 zile. În acest interval se pot folosi diverse parfumuri, deodorante sau săpunuri, deoarece acestea nu influenţează efectul dat de produsul Odorex Deo Antiperspirant Spray, 40ml, Biotrade. Intervalul de utilizare este strict individual pentru fiecare persoană şi reprezintă în medie o aplicare la 10 zile. Nu este nevoie să folosiţi Odorex Deo Antiperspirant Spray, 40ml, Biotrade zilnic.

Odorex Deo Antiperspirant Spray, 40ml, Biotrade trebuie aplicat pe o piele sănătoasă, fără leziuni. Nu trebuie aplicat Odorex Deo Antiperspirant Spray, 40ml, Biotrade în aceeaşi zi în care zona de aplicare a fost epilată sau rasă. Nu folosiţi produsul dacă sunteţi sensibil la sărurile de aluminiu.

Precauții Odorex Deo Antiperspirant Spray, 40ml, Biotrade:

Dacă apare senzația de arsură, mâncărime sau roșeață, opriți aplicarea produsului. Dacă acestea nu se rezolvă în 3 zile, efectuați un consult dermatologic.

Prezentare Odorex Deo Antiperspirant Spray, 40ml, Biotrade:

40 ml.Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.