Odaban - Pudra Antipespirant foot, 50 gr, Mdm

Odaban - Pudra Antipespirant foot, 50 gr, Mdm -  - MDM HEALTHCARE LTD
P459799402
Inlatura cel mai puternic si persistent miros al picioarelor si incaltamintei, precum si transpiratia excesiva Ingrediente: Piatra de alaun (Potassium Alum), Talc, Oxid de Zinc, Zinc Undecylenate, Silicia, Alcohol Denat, [...]

Descriere: Odaban - Pudra Antipespirant foot, 50 gr, Mdm

Inlatura cel mai puternic si persistent miros al picioarelor si incaltamintei, precum si transpiratia excesiva Ingrediente: Piatra de alaun (Potassium Alum), Talc, Oxid de Zinc, Zinc Undecylenate, Silicia, Alcohol Denat, extract din frunza deMacropiper Excelsum, Ulei de Leptospermum Scoparium, Glicerina, Apa, Gluconolactona, Benzoat de Sodiu, impreuna cu o combinatie de plante medicinale Traditionale din Polynezia si Noua Zeelanda precum: Kawa-Kawa, Ulei de menta si alti ingredienti activi care distrug rapid germeni Incluzand:Trichophyton Mentagrophytes,Micrococcus sp, Brevibacterium, Bacillus Acinetobacterium.ODABAN Pudra pentru pantofi inlatura cel mai puternic si persistent miros al picioarelor si pantofilor! Transpiratia picioarelor si mirosul pantofilor poate fi atat de jenant pentru cei care se confrunta cu aceasta problema incat acestia se tem si evita sa se descalte atunci cand este necesar. ODABAN Pudra pentru Pantofi si Picioare este un produs foarte eficient care combate mirosul pantofilor si va surprinde cu efectul sau de lunga durata. Aplicatiile regulate ale pudrei, asa cum scrie in prospect, inlatura toate bacteriile si creeaza un strat rezidual bactericid care va scapa de mirosul pantofilor si mirosul picioarelor pentru mai multe luni. ODABAN Pudra pentru pantofi inlatura cel mai puternic si persistent miros al picioarelor si pantofilor!

Data ultimei actualizari: 2024-03-06 14:38:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review