Gerovital Men Deo Fresh, 150 ml

  • -10%
Gerovital Men Deo Fresh, 150 ml -  - GEROVITAL MEN
P459847690
Formularea unică deodorant – antiperspirant oferă protecție eficientă împotriva transpirației, o senzație confortabilă , de piele catifelată. Parfumul proaspăt, persistent îți conferă o prospețime naturală. Adresabilitate: Un [...]

Descriere: Gerovital Men Deo Fresh, 150 ml

Formularea unică deodorant – antiperspirant oferă protecție eficientă împotriva transpirației, o senzație confortabilă , de piele catifelată. Parfumul proaspăt, persistent îți conferă o prospețime naturală.

Adresabilitate:

Un parfum lemnos aquatic, elegant și masculin.Parfumul se deschide cu note de vârf aparținând citricelor proaspte-amărui de grapefruit, portocala amară, lămâie iar lavanda, salvia și briza marina din inima lui creează o senzație de calm și relaxare. Nota de bază conferă masculinitate prin combinarea vetiverului, cedrului și moscului.

Utilizare:

A se agita înainte de utilizare. Pulverizați de la o distanță de 15 cm direct pe piele!

Beneficii:

Protecție eficientă, prospețime naturală

Prezentare:

150 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review