Deodorant Antiperspirant Spray Go Fresh Pear & Aloe Vera ,250ml, Dove

Deodorant Antiperspirant Spray Go Fresh Pear & Aloe Vera ,250ml, Dove -  - UNILEVER
Unilever
P548490418

Cu totii ne dorim ce e mai bun. Deodorant Antiperspirant Spray Go Fresh Pear & Aloe Vera ,250ml, Dove imbina parfumul proaspat si ingrijirea delicata cu protectia impotriva transpiratiei si a mirosurilor neplacute - reunind laolalta toate lucrurile de care ai nevoie de la un antiperspirant.

[...]

Descriere: Deodorant Antiperspirant Spray Go Fresh Pear & Aloe Vera ,250ml, Dove

Parfumul sau unic de para si aloe vera iti ofera o explozie de prospetime neasteptata, in timp ce formula cu protectie indelungata pastreaza pielea uscata si fara mirosuri neplacute timp de pana la 48 de ore.

Imbogatit cu ¼ crema hidratanta, sprayul antiperspirant Dove iti hraneste si ingrijeste pielea. Formula fara alcool contribuie la repararea pielii subratului iritata de lama de ras, lasand-o catifelata, neteda si frumoasa.



Data ultimei actualizari: 2024-02-08 13:34:48
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review