Dove Antiperspirant Cream Original Ciuperca, 50 ml

Dove Antiperspirant Cream Original Ciuperca, 50 ml -  - UNILEVER
Unilever
P479852844

Dove ciuperca actioneaza prin compusii de tip astringent, cum este clorura de aluminiu , blocheaza porii ce secreta sudoarea si inlatura transpiratia si mirosul neplacut.

[...]

Descriere: Dove Antiperspirant Cream Original Ciuperca, 50 ml

Se considera ca deodorantele si stick-urile cu rol-on anti –perspirant sunt cam la fel, insa nu este deloc asa. Exista diferente intre cele doua produse, iar alegerea nu e una usoara. De multe ori deodorantele au doar parfum placut, insa nu sunt eficiente impotriva transpiratiei, mai ales in zilele fierbinti de vara.

Antiperspirantele contin anumite substante care stopeaza eliminarea transpiratiei, in timp ce deodorantele mascheaza mirosul. Un stick deodorant Dove ciuperca actioneaza prin compusii de tip astringent, cum este clorura de aluminiu , blocheaza porii ce secreta sudoarea si inlatura transpiratia si mirosul neplacut.

Un deodorant Dove ciuperca  actioneaza neutralizand mirosul de transpiratie , are parfum placut, este simplu de utilizat. Compusii de calitate cu rol antiseptic distrug bacteriile care genereaza mirosul neplacut. Siguranta unui deodorant Dove ciuperca stick te lasa sa te bucuri de miscare in aer liber, fara teama unui miros neplacut de transpiratie, atunci cand faci sport sau alergi.

Deodorantele  nu interactioneaza si nu intervin in mecanismul de termoreglare si nici nu perturba procesul fiziologic al transpiratiei.

Fiind formulat ca o crema, se aplica cu usurinta pe pielea sensibila, sub axila, fara teama alergiilor. Daca inainte evitai deodorantele care contineau alcool pentru ca irita pielea proaspat epilata, Dove ciuperca se simte placut pe piele, nu irita, este bine tolerat chiar de persoanele alergice.

Sunt anumite lucruri de care te atasezi si devin indispensabile, fie ca vorbim despre perechea preferata de pantofi sau despre rochia clasica la care revii mereu.

Antiperspirantul stick crema Dove Original este unul dintre aceste lucruri.

Formula cu ¼ crema hidratanta ajuta pielea delicata a subratului sa se refaca dupa epilare.

Antiperspirantul stick crema Dove Original ofera 24 de ore de protectie impotriva transpiratiei.

Prezentare:
50ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review