Vitorgan Plasturi Antitantari, 24 bucati

Vitorgan Plasturi Antitantari, 24 bucati -  - FARA
Fara
P548489820

Plasturi anti-insecte si tantari , inclusiv tantarul tigru cu ulei de Eucalpit si ulei esential de lavanda .

[...]

Descriere Vitorgan Plasturi Antitantari, 24 bucati

Compozitie eficienta pe baza ingredientului activulei de Eucalipt , de origine vegetala si cu actiune dovedita de respingere a insectelor. De asemenea, contine ulei esential de lavanda care protejeaza si hraneste pielea. Functioneaza pana la 8 ore.

Deschideti pachetul, rupand plicul. Desprindeti plasturele de hartie si lipiti-o in punctul in care va avea loc protectia. Spalati-va pe maini dupa aplicare. Scoateti plasturele dupa aplicare. Un plasture protejeaza pana la 8 ore.Este atasat la haine, in diverse locuri si obiecte pentru protectia locala a unei zone, cum ar fi peretele, scaunul, caruciorul, patutul si multe alte locuri, dar la care copiii nu ar trebui sa aiba acces direct.Poate provoca o reactie alergica.

Nu aplicati copiilor mici fara supravegherea unui adult. Nu plasati in zone care pot intra in contact cu ochii, nasul si gura. Spalati-va pe maini dupa aplicare. A nu se utiliza la copii sub doi (2) ani



Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:54
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review