Roll-on Calmant Impotriva Intepaturilor de Insecte 5ml, Puressentiel

Roll-on Calmant Impotriva Intepaturilor de Insecte 5ml, Puressentiel - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/FARMACIE/PROTECTIE-ANTIINSECTE - PURESSENTIEL
Puressentiel
P548490238

Roll-on Calmant Impotriva Intepaturilor de Insecte 5ml, Puressentiel are efect calmant in cazul intepaturilor de insecte sau iritatiilor cauzate de plante (ex. urzici).

Se incarca ofertele...

Descriere Roll-on Calmant Impotriva Intepaturilor de Insecte 5ml, Puressentiel

Proprietati Roll-on Calmant Impotriva Intepaturilor de Insecte 5ml, Puressentiel:

Roll-on Calmant Impotriva Intepaturilor de Insecte 5ml, Puressentiel are efect calmant în cazul înțepăturilor de insecte sau iritațiilor cauzate de plante (ex. urzici). Formatul mic și practic al acestui roll-on permite utilizarea acestuia facil, indiferent unde te afli. Permite o acțiune țintită, pentru un efect calmant instantaneu și de durată. Datorită formulei sale îmbogățite cu 11 uleiuri esențiale organice cu proprietăți calmante, acest roll-on ajută la calmarea mâncărimii și iritațiilor asociate ciupiturilor de insecte și plante. Este potrivit pentru pielea sensibilă și poate fi folosit în cazul ciupiturilor de țânțar, viespe, albină, muscă, căpușă, păianjen sau purice. Fără conservanți sau parfum sintetic. Testat sub control dermatologic.

Eficacitate testată în laborator: efect repelent de până la 7 ore asupra țânțarilor Aedes aegypi (vector care cauzează zika, boala Dengue, febra galbenă, chikungunya); de până la 6h asupra țânțarilor Anopheles gambiae (Țânțarul anofel) și Culex pipiens (Țânțarul comun); de până la 5h30min asupra muștelor de nisip și 4h30 min asupra căpușelor. 

Mod de utilizare Roll-on Calmant Impotriva Intepaturilor de Insecte 5ml, Puressentiel:

Aplicați direct pe zona afectată. 

A se evita conturul ochilor și al gurii, la aplicarea pe față. 

Adulți: de 3 ori pe zi. 

Copii > 3 ani: de 2 ori pe zi, pentru maximum 3 zile. 

Vârsta minimă de utilizare: 3 ani

Ingrediente Roll-on Calmant Impotriva Intepaturilor de Insecte 5ml, Puressentiel:

11 uleiuri esențiale organice - ceai verde, java lemongrass, cuișoare, eucalyptus citriodora, mușcată, lavandă, lavandin, lemongrass, mentă, niaouli, palmarosa

Precautii Roll-on Calmant Impotriva Intepaturilor de Insecte 5ml, Puressentiel:

Produsul nu este recomandat copiilor cu vârsta până la 3 ani. A nu se utiliza în cazul persoanelor cu alergii la oricare dintre ingredientele produsului, în cazul persoanelor cu istoric de tulburări epileptice sau convulsive sau gravidelor și femeilor care alăptează. Persoanele sub tratament medicamentos și copii ar trebui sa consulte medicul specialist înainte de utilizare. A se evita contactul cu ochii sau membranele mucoase. În cazul contactului cu ochii, clătiți cu apă din abundență. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Doar pentru uz extern. 

A se păstra la loc uscat, ferit de lumină, la temperaturi sub 25°C. 

Prezentare Roll-on Calmant Impotriva Intepaturilor de Insecte 5ml, Puressentiel: 

5 ml.Data ultimei actualizari: 2023-09-05 13:08:19
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.