Flint Med Stick Calmant dupa Intepaturi de Insecte, +1an, 2ml, Kyberg

  • -10%
Flint Med Stick Calmant dupa Intepaturi de Insecte, +1an, 2ml, Kyberg - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/FARMACIE/PROTECTIE-ANTIINSECTE - FARA
Fara
P548489978

Pentru intepaturi de tantari.

Se incarca ofertele...

Descriere Flint Med Stick Calmant dupa Intepaturi de Insecte, +1an, 2ml, Kyberg

Proprietati Flint Med Stick Calmant dupa Intepaturi de Insecte, +1an, 2ml, Kyberg:

Flint Med Stick Calmant dupa Intepaturi de Insecte, +1an, 2ml, Kyberg calmează pielea și o răcorește în cazul mâncărimii provocate de înțepăturile de insecte și în cazul iritației provocate de contactul cu meduze sau cu urzici. Realizat cu ingrediente prețioase pe bază de plante: pătlagină, mușețel, șoricelă și margaretă. Potrivit pentru copii de la 1 an și pentru adulți.

  • Calmează și răcorește
  • Potrivit și pentru contact cu meduze sau urzici
  • Cu ingrediente pe bază de plante
  • Pentru aproximativ 50-60 de utilizări

Mod de utilizare Flint Med Stick Calmant dupa Intepaturi de Insecte, +1an, 2ml, Kyberg:

La prima utilizare rotiți de mai multe ori mecanismul stickului pentru a îmbiba vârful aplicator. La aplicările ulterioare o singură rotire este suficientă. Tapotați zona afectată cu aplicatorul. Efectul de calmare este cu atât mai accentuat cu cât aplicarea este mai rapidă după înțepătură. Nu frecați zona, doar lăsați să intre în piele

Ingredinte Flint Med Stick Calmant dupa Intepaturi de Insecte, +1an, 2ml, Kyberg:

Aqua, Alcohol Denat., Plantago Lanceolata Leaf Extract, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Achillea Millefolium Flower Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Bellis Perennis Flower Extract.

Prezentare Flint Med Stick Calmant dupa Intepaturi de Insecte, +1an, 2ml, Kyberg:

2 ml.Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:54
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.