BROS Aparat Electric+Rezerva Lichida Adulti

  • -10%
BROS Aparat Electric+Rezerva Lichida Adulti -  - BROS
Bros
P459791963
Aparat Electric cu Rezerva Lichida pentru Tantari BROS - ofera protectie impotriva insectelor zubratoare, in special impotriva tantarilor care sunt atrasi de lumina din incaperi. Mod de utilizare: -dupa ce l-

Descriere BROS Aparat Electric+Rezerva Lichida Adulti

Aparat Electric cu Rezerva Lichida pentru Tantari BROS - ofera protectie impotriva insectelor zubratoare, in special impotriva tantarilor care sunt atrasi de lumina din incaperi.

Mod de utilizare:

-dupa ce l-ati conectat la priza, dispozitivul incalzeste un lichid si elibereaza un ingredient activ care se evapora ucigand tantarii din interiorul camerei si respingandu-i pe cei din exterior.

Beneficii si avantaje:

-se foloseste foarte usor, avand un efect rapid si de lunga durata; -nu emana substante toxice, daunatoare oamenilor si animalelor;

-ofera protectie impotriva tuturor insectelor zburatoare, nu numai impotriva tantarilor.

-aparatul poate functiona si cu pastile nu numai cu rezerva lichida;

-este eficienta pe o perioada de 60 de nopti;



Data ultimei actualizari: 2021-06-14 23:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review