Aparat pentru tratarea intepaturilor de insecte, Medel Stick

Aparat pentru tratarea intepaturilor de insecte,  Medel Stick - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/FARMACIE/PROTECTIE-ANTIINSECTE - MEDEL
Medel
P548489387

Un ajutor esențial de zi cu zi pentru a atenua mâncărimea și umflarea fără aditivi chimici!

Se incarca ofertele...

Descriere Aparat pentru tratarea intepaturilor de insecte, Medel Stick

Pentru a atenua mâncărimea și umflarea

Un ajutor esențial de zi cu zi pentru a atenua mâncărimea și umflarea fără aditivi chimici!

Medel Stick este noul dispozitiv de după mușcătură util pentru a trata mușcăturile și înțepăturile de insecte cauzate de țânțari și insecte, calmând rapid și reducând mâncărimea și umflarea. Vine cu o placă ceramică pentru tratarea mușcăturilor de insecte datorită efectului țintit al căldurii asupra zonelor afectate.

Rapid și ușor de utilizat cu 2 programe diferite:

Program 1. 3 secunde: recomandat pentru prima aplicare si pentru pielea sensibila.

Program 2. 6 secunde: recomandat pentru utilizare regulată pe piele normală.

Programele se activează pur și simplu prin apăsarea butonului de pornire o dată pentru aplicația 3s și de două ori pentru a activa aplicația 6s.

Aparatul este potrivit și pentru femeile însărcinate, deoarece tratamentul este fără aditivi chimici.Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:21
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.