Aktin Crema, 30ml

P22660
  • -10%
Aktin Crema, 30ml - TRATAMENTE - SOLARTIUM GROUP SRL
AKTIN® cremă pentru tratamentul keratozei actinice și a câmpului de cancerizare AKTIN® este un preparat în doză fixă destinat tratamentului keratozei actinice și a câmpului de cancerizare. Este [...]

Iti mai recomandam si:

Aktin Crema, 30ml

AKTIN® cremă pentru tratamentul keratozei actinice și a câmpului de cancerizare

AKTIN® este un preparat în doză fixă destinat tratamentului keratozei actinice și a câmpului de cancerizare.

Este o formulă brevetată pe bază de Polivinil Alcool, în asociere cu un antiinflamator nesteroidian (Piroxicam), emolient local (Fomblin) și filter UVA și UVB 50+.

 Mod de acțiune:

Piroxicam-ul are efect antiinflamator și antiproliferativ prin inhibarea neselectivă a COX1 și COX2, două enzime precursoare a prostaglandinelor (PG) care favorizează proliferarea necontrolată a celulelor displazice, formarea leziunilor specifice keratozei actinice, cât și conversia acestora din benign în malign.

Totodată Piroxicamul se asociază cu Fomblin, o substanță cu efect emolient și hidratant care crește toleranța la tratament și cu Polivinil A., o matrice polimerică non-ocluzivă care previne absorbția percutanată a principiilor active și permite aplicarea preparatului pe suprafețe extinse, fără risc de efecte adverse la nivel gastric, hepatic sau intestinal.

Studiile clinice efectuate pe produs au demonstrat că AKTIN® are o rată mare de eliminare a leziunilor vizibile de keratoză actinică și îmbunătățește semnificativ parametrii de la nivelul câmpului peritumoral (eritem, senzație de arsură și atrofie asociate keratozei actinice).

Tratamentul s-a demonstrat bine tolerat de toți pacienții, iar după 12 luni de la finalizarea tratamentului, niciun pacient nu a recidivat după eliminarea inițială a keratozelor actinice.

Prezentare: 30 ml

P22660