Aktin Crema, 30ml

  • -5%
Aktin Crema, 30ml -  - SOLARTIUM GROUP SRL
P22660
AKTIN® cremă pentru tratamentul keratozei actinice și a câmpului de cancerizare AKTIN® este un preparat în doză fixă destinat tratamentului keratozei actinice și a câmpului de cancerizare. Este [...]

Descriere: Aktin Crema, 30ml

AKTIN® cremă pentru tratamentul keratozei actinice și a câmpului de cancerizare

AKTIN® este un preparat în doză fixă destinat tratamentului keratozei actinice și a câmpului de cancerizare.

Este o formulă brevetată pe bază de Polivinil Alcool, în asociere cu un antiinflamator nesteroidian (Piroxicam), emolient local (Fomblin) și filter UVA și UVB 50+.

 Mod de acțiune:

Piroxicam-ul are efect antiinflamator și antiproliferativ prin inhibarea neselectivă a COX1 și COX2, două enzime precursoare a prostaglandinelor (PG) care favorizează proliferarea necontrolată a celulelor displazice, formarea leziunilor specifice keratozei actinice, cât și conversia acestora din benign în malign.

Totodată Piroxicamul se asociază cu Fomblin, o substanță cu efect emolient și hidratant care crește toleranța la tratament și cu Polivinil A., o matrice polimerică non-ocluzivă care previne absorbția percutanată a principiilor active și permite aplicarea preparatului pe suprafețe extinse, fără risc de efecte adverse la nivel gastric, hepatic sau intestinal.

Studiile clinice efectuate pe produs au demonstrat că AKTIN® are o rată mare de eliminare a leziunilor vizibile de keratoză actinică și îmbunătățește semnificativ parametrii de la nivelul câmpului peritumoral (eritem, senzație de arsură și atrofie asociate keratozei actinice).

Tratamentul s-a demonstrat bine tolerat de toți pacienții, iar după 12 luni de la finalizarea tratamentului, niciun pacient nu a recidivat după eliminarea inițială a keratozelor actinice.

Prezentare: 30 ml



Data ultimei actualizari: 2022-04-29 14:40:09
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review