Raplon 12,5 mg, 20 comprimate filmate, Medochemie CY

P548491467
Raplon 12,5 mg, 20 comprimate filmate, Medochemie CY - ANESTEZICE-LOCALE - MEDOCHEMIE
MEDOCHEMIE

12.5mg diclofenac potasic.

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Raplon 12,5 mg, 20 comprimate filmate, Medochemie CY

Indicatii Raplon 12,5 mg, 20 comprimate filmate, Medochemie CY:

  • este un analgezic nesteroidian cu proprietati antiinflamatorii si antipiretice;
  • se absoarbe rapid si complet. De aceea, este potrivit in cazul durerilor acute si reducerii febrei;
  • are un efect analgezic, amelioreaza durerea si simptomele racelii si gripei (febra, dureri musculare, dureri de cap, dureri de gat);
  • indicat in cefalee, durere menstruala, durere acuta lombara, simptome ale racelii si gripei, stari febrile, durere reumatica, durere musculara.

Contraindicatii Raplon 12,5 mg, 20 comprimate filmate, Medochemie CY:

Nu utilizaţi Raplon 12,5 mg, 20 comprimate filmate, Medochemie CY:

- dacă sunteţi alergic la diclofenac, ulei de soia, ulei de arahide sau la oricare dintre componente ale acestui medicament.

Precautii Raplon 12,5 mg, 20 comprimate filmate, Medochemie CY:

Înainte să luați Raplon 12,5 mg, 20 comprimate filmate, Medochemie CY, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Sarcina, fertilitatea și alăptarea:

Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau întenţionaţi să rămâneţi gravidă, întrebaţi-l pe medicul dumneavoastră sau farmacistul pentru recomandări înainte de a utiliza acest medicament.

Sarcina:

Nu trebuie să utilizaţi Raplon în timpul sarcinii, decât dacă doctorul vă recomandă aceasta.

Nu utilizaţi acest medicament în timpul ultimelor 3 luni de sarcină, deoarece acesta poate afecta copilul dumneavoastră înainte de naştere sau poate determina probleme la naştere.

Alăptarea:

Nu luaţi Raplon 12,5 mg, 20 comprimate filmate, Medochemie CY dacă alăptaţi, deoarece acesta ar putea afecta copilul dumneavoastră.

Fertilitatea:

Ca şi alte medicamente antiimflamatoare nesterioidiene, utilizarea Raplon 12,5 mg, 20 comprimate filmate, Medochemie CY poate afecta feritilitatea. Nu trebuie să luaţi acest medicament dacă doriţi să rămâneţi gravidă sau aveţi dificultăţi în a rămâne gravidă.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:

Utilizarea acestui medicament nu influenţează capacitatea de a conduce sau de a folosi utilaje. Totuşi, în cazuri rare puteţi suferi de tulburări de vedere, ameţeală sau somnolenţă. 

Mod de administrare Raplon 12,5 mg, 20 comprimate filmate, Medochemie CY:

Utilizați întotdeauna acest medicament exact așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteți sigur.

Adulti si copii de 14 ani si peste:

Doza zilnica initiala recomandata este de 2 comprimate, apoi 1 comprimat la fiecare 4-6 ore.

Nu utilizati mai mult de 6 comprimate pe zi (75 mg).

Raplon 12,5 mg, 20 comprimate filmate, Medochemie CY este destinat utilizarii pe termen scurt, pana la 5 zile pentru ameliorarea durerilor si 3 zile pentru ameliorarea febrei.

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Compozitie Raplon 12,5 mg, 20 comprimate filmate, Medochemie CY:

  • Substanţa activă este diclofenac potasic. Fiecare comprimat filmat conţine diclofenac potasic 12,5 mg.
  • Celelalte componente sunt: -Nucleu: lactoză monohidrat, fosfat de calciu, amidonglicolat de sodiu tip A, amidon de porumb,
  • povidonă k30, celuloză microcristalină 101, dioxide de siliciu coloidal anhidru, stearat de magneziu; -Film: Opadry White OY-B-28920 (alcool polivinilic, dioxid de titan (E 171), talc, lecitină (soia), Gumă Xantan). 

Prezentare Raplon 12,5 mg, 20 comprimate filmate, Medochemie CY:

20 comprimate filmate.Data ultimei actualizari: 2024-03-01 15:59:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review