DivaSlim, 50 capsule, FarmaClass

  • -7%
DivaSlim, 50 capsule, FarmaClass - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/DIETA-SI-NUTRITIE/SUPLIMENTE/PENTRU-SLABIT - FARMACLASS
FarmaClass
P438797315
Proprietăți: DivaSlim conține o serie de ingrediente care au ca și caracteristică creștere a metabolismului și reducerea apetitului. -Atunci când aportul caloric este redus și creș

Descriere DivaSlim, 50 capsule, FarmaClass

Proprietăți:
DivaSlim conține o serie de ingrediente care au ca și caracteristică creștere a metabolismului și reducerea apetitului.
-Atunci când aportul caloric este redus și crește metabolismul, va începe să ardă calorii stocate în corp sub formă de grăsime.
-Folosind DivaSlim, puteți consuma alimente sănătoase și hrănitoare.
-Într-o scurtă perioadă de timp, veți începe să observați, scăderea în greutate.
-În jurul abdomenului și pe coapsa regiuni care sunt predispuse la acumularea de grăsime, stratul de grăsime se va reduce.
-DivaSlim funcționează cel mai bine atunci când este combinată cu o dietă reglementată și împreună cu unele exerciții fizice.
-DivaSlim este formula special concepută pentru obținerea unei siluete ideale. Conține substanțe vegetale și minerale cu mecanism complex de acțiune determinând reducerea greutății corporale, cu menținerea stării normale de sănătate a organismului.
Compoziție:
-CLA (acid linoleic conjugat) - facilitează eliminarea grăsimilor din organism, împiedicând totodată reacumularea acestora, fără să afecteze masa musculară.
-Tomate (Lycopersicum esculentum) - conțin licopen într-o formă cu biodisponibilitatea ridicată, care reduce nivelul grăsimilor din organism (reglează lipidemia). Pe lângă acest efect, tomatele sunt considerate un foarte bun agent antioxidant, aduc un aport semnificativ de elemente nutritive deficitare în dietele de slăbit: potasiu, fosfor, magneziu, fier, fitosteroli, acid folic, etc.
-Ceai Verde (Camellia sinensis) - facilitează eliminarea la nivel renal a apei, având un efect diuretic. Are de asemenea efect pronunțat antiadipos cât și un rol important în eliminarea grăsimilor.
-Magneziu și Zinc - aportul suplimentar de magneziu și zinc face ca funcționarea organismului să nu fie afectată în cazul dietei de slăbit.
Efecte:
- favorizează eliminarea grăsimilor din organism și împiedică reacumularea lor
- are un puternic caracter antiadipos
- scade nivelul de colesterol
- crește calitatea vieții
Mod de administrare:
-Ca supliment dietetic, Diva se ia 1 capsula pe zi, cu 30-60 de minute înainte de micul dejun sau în funcție de recomandările medicului dvs.
-Se asociază un consum mai mare de lichide (aprox. 2 litri/zi).
Prezentare:
50 capsule


Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.