Detox Suplu, 60 comprimate, Herbagetica

Detox Suplu, 60 comprimate, Herbagetica - DETOXIFIERE - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/DIETA-SI-NUTRITIE/SUPLIMENTE/DETOXIFIERE - HERBAGETICA
Herbagetica
P479850745

Reduce greutatea, accelereaza metabolismul, detoxifica organismul, reglator hormonal, anticolesterol.

Se incarca ofertele...

Descriere Detox Suplu, 60 comprimate, Herbagetica

Principalul ingredient al acestui produs, o algă brună numită KELP (Fucus vesiculosus), este considerat suplimentul ideal pentru slăbitul constant şi sigur. Administrarea de Kelp duce la creşterea activităţii glandei tiroide, ceea ce conduce la intensificarea metabolismului.

Detox Suplu, 60 comprimate, Herbagetica contribuie la:

 • stimularea activităţii glandei tiroide
 • intensifică metabolismul general şi creşte rata metabolismului bazal
 • menţinerea greutăţii corporale normale
 • reduce proporţia de ţesut adipos
 • menţine apetitului alimentar normal
 • menţinerea valorilor normale ale colesterolului LDL şi ale trigliceridelor
 • protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, neutralizând radicalii liberi
 • detoxifierea organismului

Detox Suplu, 60 comprimate, Herbagetica în cura de slăbire:

Principalul ingredient care stă la baza acestui produs este alga brună Kelp (Fucus vesiculosus). Studiile științifice arată că această algă, detoxifică organismul și ajută la pierderea kilogramelor în plus pe mai multe căi:

 1. Arderea mai intensă a caloriilor – cercetările făcute în Statele Unite, la un spital din New Mexico, au arătat că administrarea de Kelp duce la creșterea activității glandei tiroide, ceea ce determină intensificarea metabolismului.
 2. Scăderea poftei de mâncare – fibrele alimentare conținute de către Kelp se dilată de peste 4 ori în stomac, ceea ce va crea o senzație de sațietate, chiar și atunci când ingerăm cantități mai mici de alimente.
 3. Blocarea absorbției grăsimilor saturate – fibrele conținute de către această algă brună, precum și unele polizaharide din compoziția sa, se leagă de moleculele de grăsime, care nu vor putea fi astfel digerate de către organism.
 4. Reglarea activității gonadelor – Kelpul este printre foarte puținele plante medicinale care inhibă secreția în exces a hormonilor feminini. De foarte multe ori formarea țesuturilor adipoase inestetice, precum și creșterea apetitului alimentar și a tendinței spre sedentarism, apare pe fondul hipersecreției de hormoni feminini (estrogeni).


Data ultimei actualizari: 2024-03-18 15:26:47
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.