Solaris Pufuleti Fara Sare si Gluten PufuSticks, 60g

Solaris Pufuleti Fara Sare si Gluten PufuSticks, 60g -  - SOLARIS
SOLARIS
P548489830

Solaris Pufuleti Fara Sare si Gluten PufuSticks, 60g, pufosi si gustosi, obtinuti 100% din malai degerminat din porumb nemodificat genetic. 

[...]

Descriere: Solaris Pufuleti Fara Sare si Gluten PufuSticks, 60g

Solaris Pufuleti Fara Sare si Gluten PufuSticks, 60g nu contin adaos de sare, zahar, ulei rafinat, arome sintetice ori aditivi. Sunt o gustare sanatoasa si rapida, indragita de cei mici si de cei mari deopotriva. Au un continut scazut de grasimi si mai putine calorii decat alte sortimente de pufuleti. Nu sunt sarati, asa ca tentatia de a-i manca pe toti odata va fi mult mai mica, la fel si aportul tau de sodiu in alimentatie.

Solaris Pufuleti Fara Sare si Gluten PufuSticks, 60g sunt obtinuti 100% din mălai degerminat din porumb nemodificat genetic BIO. Nu contin adaos de sare sau ulei rafinat.

Malaiul provine din boabe de porumb BIO de cea mai bună calitate, iar pufuletii au o textura fina, pufoasa, fiind obtinuti prin extrudare, cu ajutorul unei tehnologii speciale.

Solaris Pufuleti Fara Sare si Gluten PufuSticks, 60g- valori nutritionale:

Solaris Pufuleti Fara Sare si Gluten PufuSticks, 60g au un continut redus de grasimi si contin cantitati infime de sare, ce este prezenta in mod natural in porumb.

100g de Pufuleti fara sare si gluten prezinta urmatoarele valori medii nutritionale:

  1. Valoare energetica – 1638 kJ/ 3386 kcal
  2. Grasimi – 2,7 g (din care acizi grasi saturati – 0,3 g)
  3. Glucide – 83 g (din care zaharuri – 2,67 g)
  4. Fibre – 0,5 g
  5. Proteine – 7,9 g
  6. Sare – 0,0 g


Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:54
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review