- -10%
- -10%
Ce conține :
Orezul nu conține gluten, fiind un aliment versatil și benefic.
Făina de orez conține minerale (zinc, magneziu, seleniu, mangan), antioxidanți, fibre, complex de vitamina B.
Cum se consumă :
Se pot prepară clătite, budinci, precum și preparate de panificație.
Cum acționează :
Făina de orez ajută la remineralizarea organismului.
Seleniul micșorează riscul de apariție a unor afecțiuni cardiace, manganul ajută la bună funcționare a creierului.
Fibrele conferă rapid senzația de sațietate și asigură o digestie corectă.
Vitaminele B reduc riscul de anemie, iar antioxidanții formează o barieră împotriva factorilor de mediu (radicalii liberi).
Pentru ce recomandăm :
În stări anemice, de slăbiciune.
Este un produs lipsit de zaharurile (și glutenul) specifice făinei albe, benefic în menținerea unui organism sănătos și a unui nivel de energie crescut.
Cum se consumă :
Se pot prepară clătite, budinci, precum și preparate de panificație.
Review-uri (0)