Musli cu Fructe, 500g, Sanovita

Musli cu Fructe, 500g, Sanovita -  - SANO VITA
Sano Vita
W56719
Cereale integrale, fructe, migdale, semințe de in şi miez de floarea - soarelui, acest amestec este excelent pentru un mic dejun complet, bogat în fibre alimentare și nutienți cu [...]

Descriere: Musli cu Fructe, 500g, Sanovita

Cereale integrale, fructe, migdale, semințe de in şi miez de floarea - soarelui, acest amestec este excelent pentru un mic dejun complet, bogat în fibre alimentare și nutienți cu proprietăți în echilibrarea procesul digestiv. Se consumă cu lapte, fructe naturale, iaurt sau suc natural de fructe. 1234 Ingrediente: Fulgi de cereale integrale (grâu, secară, ovăz, orz), fulgi de porumb, stafide, curmale, caise, mere, ananas confiat (ananas, zahăr), papaia confiat (papaia, zahăr), semințe de floarea soarelui - miez, semințe de in, banane chips (banane, zahăr, miere, ulei de floarea soarelui), migdale, nucă de cocos. Conține gluten din cereale. 7225 Niciunul din ingrediente nu provine din culturi modificate7genetic.

Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review