Mix Breakfast Relax, 150g, Pirifan

Mix Breakfast Relax, 150g, Pirifan -  - PIRIFAN
PIRIFAN
P438800019
Descriere Produs Denumire produs: Mix Breakfast Relax 150 g Ingrediente: stafide, banane, merișoare, migdale și dovleac Istoric: Dulciurile sunt plăcerile interzise, cărora cu greu le putem rezista

Descriere Mix Breakfast Relax, 150g, Pirifan

Descriere Produs Denumire produs: Mix Breakfast Relax 150 g Ingrediente: stafide, banane, merișoare, migdale și dovleac Istoric: Dulciurile sunt plăcerile interzise, cărora cu greu le putem rezista chiar și atunci când ajungem la maturitate, însă pentru momentele în care vă doriți ceva dulce, vă propunem Mix Breakfast Relax, un amestec delicios cu fructe.Banane, stafide, merișoare, migdale sau semințe de dovleac sunt doar câteva dintre ingredientele acestuia, astfel că pe lângă vitamine și minerale, poți spune că mănânci ”istorie”.Toate fructele de mai sus au o tradiție de mii de ani, fiind cultiva din cele mai vechi timpuri. De exemplu, bananele, care își au originea în India, sunt cultivate de aproape 5 000 de ani. Stafidele erau fructele preferate ale fenicienilor, grecilor şi romanilor, ce cultivau viţă de vie pentru a usca strugurii şi a le comercializa ulterior. Proprietăți: Optează pentru Mix Breakfast Relax stafide, banane, merișoare, migdale și dovleac și bucură-te de sănătate la pachet. Acesta este o sursă bogată de vitamine și minerale (A, B, C, E), dar și calciu, potasiu, acid folic, magneziu, crom, sodiu, fosfor și fier Rețete: Mix Breakfast stafide Relax poate fi consumat ca atare, la micul dejun, cu lapte cald ori ca gustare, între mese. De asemenea, îl poți combina cu iaurt ori poți alege să-l amesteci cu budincă, pentru un desert delicios. Spre exemplu, atunci când îți este poftă de ceva dulce, alege să prepari o budincă de vanilie, adaugă câteva pișcoturi și un pumn de mix breakfast. Te vei bucura de un desert absolut delicios, ce-ți va potoli, cu siguranță, pofta de dulce.

Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review