Granola cu Ciocolata si banane, 300g, Solaris

  • -10%
Granola cu Ciocolata si banane, 300g, Solaris -  - SOLARIS
SOLARIS
P479852808

Belsug din natura.

[...]

Descriere: Granola cu Ciocolata si banane, 300g, Solaris

Proprietati Granola cu Ciocolata si banane, 300g, Solaris:

Granola cu Ciocolata si banane, 300g, Solaris este un mic dejun care a câştigat tot mai multă popularitate în ultima vreme, promovând un mix de ingrediente naturale ideal combinate. 

Mod de utilizare Granola cu Ciocolata si banane, 300g, Solaris: 

Aceasta se poate adăuga peste un iaurt cremos sau lapte vegetal, iar deasupra pot fi presărate fructe proaspete precum afine sau căpşune pentru un mic dejun sățios și sănătos. Iubitorii de dulce pot adăuga și miere sau alte siropuri cum ar fi cel de melasă sau arțar.De asemenea, se poate folosi cu succes în diverse rețete creative de prăjituri (ex: cheesecake, tort cu blat de granola, păjitură cu granola și fructe etc.)

Ingrediente Granola cu Ciocolata si banane, 300g, Solaris:

Fulgi crunchy (fulgi integrali de ovăz, zahăr din trestie, fulgi integrali de grâu, ulei de floarea-soarelui, ciocolată cu lapte 3,3% (zahăr, lapte praf, pastă de cacao, unt de cacao, zer pudră, emulgator: lecitină din semințe de floarea-soarelui), făină de grâu, făină de orez, mălai, ciocolată neagră 1,8% (pastă de cacao, zahăr, unt de cacao, emulgator: lecitină din semințe de floarea-soarelui), pudră de cacao, fulgi de cocos, extract de malț de orz, sare), banane confiate 6% (banane, ulei de cocos rafinat, zahăr, aromă de banană), merișor confiat (merișor, zahăr din trestie, ulei de floarea-soarelui), fulgi de cocos, stafide (stafide, ulei vegetal), migdale, caju, alune de pădure coapte.

Prezentare Granola cu Ciocolata si banane, 300g, Solaris: 

300 g.



Data ultimei actualizari: 2023-12-15 15:35:49
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review