Baton din Seminte de Canepa si Cacao, 48g, Canah

Baton din Seminte de Canepa si Cacao, 48g, Canah -  - CANAH
CANAH
P07227
Sursa de proteine, ce contribuie la mentinerea si la cresterea masei musculare Bogat in fibre, care ajuta la accelerarea tranzitului intestinal Fara zahar adaugat 100% vegetal Fara procesare termica Fara

Descriere Baton din Seminte de Canepa si Cacao, 48g, Canah

Sursa de proteine, ce contribuie la mentinerea si la cresterea masei musculare

Bogat in fibre, care ajuta la accelerarea tranzitului intestinal

Fara zahar adaugat 100% vegetal

Fara procesare termica

Fara gluten

Nu contine ingrediente modificate genetic (OMG) Certificat ecologic

Creat in colaborare cu un Chef specializat in bucataria raw-vegana, batonul ECO Canepa cu Cacao beneficiaza de o combinatie creativa de ingrediente naturale, neprocesate termic.

Astfel, reprezinta alegerea ideala pentru cei care isi doresc o gustare sanatoasa si satioasa.

Preparat din seminte de canepa, nuci, fructe uscate, pudra si miez de cacao, Batoanul Eco Canepa cu Cacao este o gustare ce ofera un plus de energie. Datorita ingredientelor este potrivit si pentru persoanele care au intoleranta la lactoza sau gluten. Procesarea la rece a ingredientelor si ambalarea in atmosfera protectoare in ambalaj de calitate contribuie la pastrarea gustului si a calitatilor nutritive ale batonului Eco Canepa cu Cacao.

Toate ingredientele folosite in batonul Eco Canepa cu Cacao provin din culturi certificate ecologic, obtinute fara utilizarea substantelor chimice, fara interventii genetice si care se afla in armonie cu natura si mediul inconjurator.

Ingrediente:

Curmale*, Seminte de canepa* (18%), Migdale*, Nuci Caju*, Pudra de cacao* (6%) si miez de cacao* (3%), Coaja de portocala*, Scortisoara*, Ulei esential de portocala*; * = materii prime din agricultura ecologica. Poate contine urme de alte nuci si susan, bucati de coaja de nuca sau samburi de fructe.

Prezentare:

48 g



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.