Solaris Sarea Baciului fara Iod 500g

Solaris Sarea Baciului fara Iod 500g -  - SOLARIS
SOLARIS
P459832325
Compozitie: Sarea Baciului este obținută prin metode tradiționale de extragere din zăcământ, se macină în moară cu valturi Solaris, iar noi o aducem pe masa [...]

Descriere: Solaris Sarea Baciului fara Iod 500g

Compozitie:

Sarea Baciului este obținută prin metode tradiționale de extragere din zăcământ, se macină în moară cu valturi Solaris, iar noi o aducem pe masa ta așa cum ne-a dăruit-o natura, pentru a da gust bun bucatelor.

Se recomandă consumul moderat de sare, fără a depăși 5 g zilnic,incluzând aici și sarea din alimente.

Actiune:

Toate sortimentele de sare de la Solaris nu conțin iod, sunt netratate chimic, nu conțin aditivi și conservanți și sunt 100% naturale.

Fiind o sare de mină, Sarea Baciului nu conține iod natural.

Recomandari:

Datorită lipsei ferocianurii de potasiu, utilizată ca antiaglomerant, este posibil ca sarea, datorită proprietăților sale higroscopice, să formeze bulgări. Acest lucru nu îi diminuează în nici un fel proprietățile.

Dacă vrei dinți albi și gingii puternice, spală-te pe dinți cu sare de două - trei ori pe săptămână.

Înainte de a-ți curața unghiile, ține-le câteva minute în apă caldă cu sare. Nu numai că se vor curăța fără efort, dar vor deveni mai puternice, se vor întări și nu se vor mai rupe ușor.



Data ultimei actualizari: 2024-03-29 13:05:23
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review