Sirop Catina, 500 ml, Hypericum

Sirop Catina, 500 ml,  Hypericum -  - HYPERICUM
Hypericum
3059732
Produsul este un tonic general al organismului. Intareste imunitatea naturala a organismului si contribuie la reglarea metabolismului. Ajuta la regenerarea hepatica. Stimuleaza activitatea mentala si fizica. Recomandari: Actiune vitaminizanta, mineralizanta, [...]

Descriere: Sirop Catina, 500 ml, Hypericum

Produsul este un tonic general al organismului. Intareste imunitatea naturala a organismului si contribuie la reglarea metabolismului. Ajuta la regenerarea hepatica. Stimuleaza activitatea mentala si fizica. Recomandari: Actiune vitaminizanta, mineralizanta, imunostimulatoare, hepatoprotectoare. Proprietati: Proprietati vitaminizante, mineralizante si depurative Mod de folosire: Doza recomandata este de 3-4 linguri de sirop, maxim 6 pe zi, dizolvate in apa minerala, dupa mesele principale. Sunt recomandate cure de 6 saptamani cu pauze de 7 zile intre acestea. Nu contine coloranti sau arome de sinteza. Contine pulpa de fruct. A se agita inainte de folosire. Compozitie: extract natural din fructe proaspete de Catina-alba-(Hippophae rhamnoides), apa demineralizata, zahar invertit enzimatic-(bogat in complexul vitaminic B), conservant-(benzoat de sodiu). 1 l de sirop de Catina-alba cu zahar este obtinut din 1,2 kg fructe proaspete de Catina-alba.

Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review