Otet balsamic cu Kombucha, 500 ml, Pro Natura

Otet balsamic cu Kombucha, 500 ml, Pro Natura - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/DIETA-SI-NUTRITIE/PRODUSE-NATURISTE - PRO NATURA
Pro Natura
P459790736
Otețul de Kombucha poate fi considerat un adevărat elixir al unei vieți sănătoase. Produsul este obținut prin fermentația naturală, pe un substrat alcă

Descriere Otet balsamic cu Kombucha, 500 ml, Pro Natura

Otețul de Kombucha poate fi considerat un adevărat elixir al unei vieți sănătoase.

Produsul este obținut prin fermentația naturală, pe un substrat alcătuit din cel puțin 30 de plante cu un conținut bogat în principii active. Prezintă un gust delicat, bogat și intens, un oțet care se distinge printr-o complexitate de parfumuri și printr-o aromă deosebită.

Proprietăți:

Kombucha- ajută la reglarea metabolismului lipidic și glucidic; contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar fiind un excelent antiaging; crește semnificativ arderea caloriilor la sportivi.

Oțetul de mere- contribuie la arderea grăsimilor; ajută la scăderea poftei de mâncare.

Ghimbirul- influențează apetitul; îmbunătățește digestia; contribuie la menținerea unui tranzit intestinal normal; crește rezistența organismului la oboseală, stres.

Piperul- efect de termogeneză. Busuiocul- antiseptic; gastroprotector; anticolitic.

Ardeiul iute- ajută la arderea grăsimilor și carbohidraților fiind util în curele de slăbire; ajută la menținerea în limite normale a colesterolului. Ingrediente: Oțet kombucha lichid, otet de mere lichid, condimente (ghimbir, piper, busuioc, ardei iute) și culturi vii.

Mod de utilizare:

Recomandat pentru salate, sosuri și alte preparate culinare.

Mod de administrare:

Intern: Adulți - 2 linguri pe zi, cu 1-2 minute înainte de mesele de prânz și seara, timp de 4-6 săptămâni. Copii 2 lingurițe pe zi, cu 1-2 minute înainte de mesele de prânz și seara, timp de 4-6 săptămâni.

Extern: Comprese, frecții pe zona afectată, sub formă de soluție diluată cu apă 1:1. Poate fi de ajutor în evitarea căderii părului și apariției matreții (se clătește părul la final în soluție diluată cu apă 1:1).

Prezentare:

500ml.



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.