Canah Ulei Canepa, 500ml

Canah Ulei Canepa, 500ml -  - CANAH
CANAH
P459790750
Ulei de cânepă 500 ml este bogat în Omega 3 & Omega 6, și oferă o savoare deosebită mâncărurilor, având un gust de nuca, şi crează [...]

Descriere: Canah Ulei Canepa, 500ml

Ulei de cânepă 500 ml este bogat în Omega 3 & Omega 6, și oferă o savoare deosebită mâncărurilor, având un gust de nuca, şi crează spațiu pentru imaginație în bucătărie.

BENEFICII 80% din Uleiul de Cânepă Hemp Essentials este reprezentat de acizii graşi polinesaturati, aşa numiţii acizi graşi buni, dintre care cei mai importanţi sunt: acidul alfa -linolenic (notat AAL, un acid gras Omega 3) şi acidul linoleic (notat AL, un acid gras Omega 6).

Uleiul de cânepă este cunoscut că uleiul perfect echilibrat al naturii, mulţumită raportului de 3:1 dintre acizii graşi omega 6 şi omega 3, raport considerat ideal pentru organismul uman

Acizii graşi alfa-linolenic (AAL) şi linoleic (AL) contribuie la menţinerea concentraţiilor normale ale colesterolului din sânge Acizii graşi esenţiali sunt necesari dezvoltării şi creşterii normale a copiilor.

Aceste efecte benefice sunt obţinute la un consum zilnic de 2g de AAL şi de 10g de AL. O porţie de 15 ml de ulei de cânepă oferă 2.5g de acid alfa-linoleic (AAL) şi 7g de acid linoleic (AL). Datorită faptului că nu au fost depistaţi alergeni în compoziţia seminţelor de cânepă şi a grijii cu care Canah face selecţia materiei prime, Uleiul de Cânepă Hemp Essentials este potrivit pentru cei sensibili la alergeni de tip susan, nuci.



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review