Zile Senine, 30 capsule, Aslavital, Zentiva

Zile Senine, 30 capsule, Aslavital, Zentiva - UZ-GENERAL - ZENTIVA
ZENTIVA
P459847634
Zile senine, fara griji, fara stres Aslavital Proprietati:  Produsul conține lecitină din soia. Contraindicat persoanelor alergice la soia sau la oricare dintre ingredientele produsului.  Acest produs conține extract [...]

Descriere: Zile Senine, 30 capsule, Aslavital, Zentiva

Zile senine, fara griji, fara stres Aslavital

Proprietati: 

Produsul conține lecitină din soia. Contraindicat persoanelor alergice la soia sau la oricare dintre ingredientele produsului. 

Acest produs conține extract din Ginkgo biloba. Se recomandă consultarea medicului, înainte de utilizarea acestui produs, dacă urmați tratament anticoagulant sau antiplachetar. 

Ingrediente: 

- Agent de încărcare: ulei rafinat de Floarea-soarelui; capsulă: gelatină, glicerină, coloranți/ dioxid de titan, patent blue, oxid negru de fier; oxid de magneziu; extract hidroetanolic 50:1 din frunze de Ginkgo biloba, cu 24% ginkgoflavonide și 6% lactone terpenice; emulsifiant: lecitină din Soia; agent antiaglomerant: mono și digliceride; Vitamina B6/ clorhidrat de piridoxină; Vitamina B12/ cianocobalamină 0,1% (maltodextrină, citrat trisodic, acid citric); Vitamina B9/acid pteroilmonoglutamic." 

Mod de administrare: 

- 1 capsulă pe zi, în timpul mesei. Capsula se înghite cu o cantitate corespunzătoare de lichid. 

Precautii: 

Produsul conține lecitină din soia. Contraindicat persoanelor alergice la soia sau la oricare dintre ingredientele produsului. 

Acest produs conține extract din Ginkgo biloba. Se recomandă consultarea medicului, înainte de utilizarea acestui produs, dacă urmați tratament anticoagulant sau antiplachetar."

Prezentare: 30 capsule moi



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review