Walmark Magneziu + B6, 30 tablete

Walmark Magneziu + B6, 30 tablete -  - WALMARK
WALMARK
W57545
Proprietăți: Supliment alimentar Magneziul- macroelement vital. Magneziul + Vitamina B6- elemente esențiale magneziul este benefic pentru sistemul nervos și muscular magneziul contribuie la menținerea sănătății [...]

Descriere: Walmark Magneziu + B6, 30 tablete

Proprietăți:

Supliment alimentar

Magneziul- macroelement vital. Magneziul + Vitamina B6- elemente esențiale magneziul este benefic pentru sistemul nervos și muscular magneziul contribuie la menținerea sănătății oaselor și a dinților vitamina B6 contribuie la susținerea sistemului imunitar vitamina B6 ajută la reducerea senzației de oboseală și stres

Magneziul este un mineral esențial organismului uman, necesar pentru buna funcționare a sistemului nervos, a mușchilor, pentru formarea și întreținerea oaselor și a dinților precum și în metabolismul energetic.

Vitamina B6 contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos și a funcțiilor psihologice. Mai mult decât atât, vitamina B6 contribuie la reducerea senzației de oboseală și sprijină funcționarea normală a sistemului imunitar. Combinația de magneziu și vitamina B6 reprezintă un supliment foarte util pentru persoanele care depun efort fizic sau psihic.

Ingrediente/3 tablete:

Magneziu 150 mg ; Vitamina B6 4,2 mg ;

Mod de administrare:

1-2 tablete de 3 ori pe zi, cu un pahar cu apă

Precauții:

Acest produs este un supliment alimentar. A nu se depăşi porția zilnică recomandată. O supradoză poate produce diaree. Produsul nu este recomandat ca înlocuitor al unui regim alimentar variat și echilibrat și al unui mod de viață sănătos. A se păstra la loc uscat, ferit de lumină şi căldură (la temperaturi sub 25°C). A nu se administra copiilor. A nu se lăsa la îndemână și vederea copiilor.

Prezentare:

30 tablete



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review