Vitamina D-5000, 60 tablete, Adams Vision

P438800146
Vitamina D-5000, 60 tablete, Adams Vision - UZ-GENERAL - ADAMS VISION
Adams Vision
Vitamina D contribuie la absorbtia/utilizarea normala a calciului si fosforului, contribuie la mentinerea concentratiilor normale de calciu in sange, la mentinerea functiei normale a sistemului muscular, la mentinerea sanatatii [...]

Vitamina D-5000, 60 tablete, Adams Vision

Vitamina D contribuie la absorbtia/utilizarea normala a calciului si fosforului, contribuie la mentinerea concentratiilor normale de calciu in sange, la mentinerea functiei normale a sistemului muscular, la mentinerea sanatatii dintilor, la functionarea normala a sistemului imunitar.
Ingrediente:
Celuloza (agent de incarcare), stearat de magneziu (antiaglomerant), dioxid de siliciu (emulsifiant) si vitamina D-3 (colecalciferol)
Mod de adminstrare:
Ca supliment alimentar, luati 1 capsula o data la 3 zile, dupa o masa principala. A se consuma inainte de data marcata pe ambalaj. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
Precautii:
Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. Consultati medicul inainte de a folosi acest produs in cazul in care sunteti insarcinata sau daca alaptati.
Atentionare:
Produsul este fabricat in unitati de productie unde se proceseaza produse cu potential alergenic: lapte, soia, grau, oua, alune, nuca, peste.
Prezentare:
60 tablete


Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review