Vitamina B12 1000 μg, 100 tablete, Solgar

Vitamina B12 1000 μg, 100 tablete, Solgar -  - SOLGAR
Solgar
I7176
Proprietati: Sublinguala. Masticabila. Vitamina B12 – Cobalamina – este singura vitamină ce conține cobalt, un oligoelement. Este esențială pentru funcționarea normală a tuturor celulelor din organism, în special cele [...]

Descriere: Vitamina B12 1000 μg, 100 tablete, Solgar

Proprietati:

Sublinguala. Masticabila. Vitamina B12 – Cobalamina – este singura vitamină ce conține cobalt, un oligoelement. Este esențială pentru funcționarea normală a tuturor celulelor din organism, în special cele ale măduvei, tractului intestinal și sistemului nervos, fiind necesară pentru formarea celulelor roșii din sânge.

Compoziție/tabletă:

Vitamina B12 (sub formă de cianocobalamină) 1000 µg

Mod de administrare:

Produsul poate fi consumat de vegetarieni. A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, o (1) tabletă pe zi, preferabil în timpul mesei. Poate fi așezată între obraz și gingie sau sublingual, pentru a-i permite dizolvarea. Tableta poate fi și mestecată sau înghițită.

Prezentare:

100 tableteData ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review