Vitamin B-Complex, 100 capsule, Solgar

Vitamin B-Complex, 100 capsule, Solgar - UZ-GENERAL - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/VITAMINE-SI-SUPLIMENTE/VITAMINE-SI-MINERALE/UZ-GENERAL - SOLGAR
Solgar
P479848194

Vitaminele B, inclusiv Complexul de vitamine B, reprezintă elemente nutritive esențiale pentru eliberarea energiei din alimente, funcționarea corespunzătoare a sistemului nervos și pentru menținerea sănătății pielii, părului și ochilor.

Se incarca ofertele...

Descriere Vitamin B-Complex, 100 capsule, Solgar

Vitaminele B, inclusiv Complexul de vitamine B, reprezintă elemente nutritive esențiale pentru eliberarea energiei din alimente, funcționarea corespunzătoare a sistemului nervos și pentru menținerea sănătății pielii, părului și ochilor. Vitaminele B sunt de asemenea importante pentru echilibrul hormonal, pentru o bună circulație a sângelui, un sistem imunitar puternic și pentru a ajuta organismul să depășească situații de stres accentuat.

Combinația specifică de vitamine din complexul B:

  • - contribuie la sănătatea părului, ochilor și pielii;
  • - contribuie la funcționarea corespunzătoare a sistemului nervos;
  • - întărește sistemul imunitar și ajută la reducerea oboselii și extenuării;
  • - ajută corpul să depășească situațiile stresante și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ;
  • - contribuie la funcționarea corespunzătoare a sistemului nervos și la funcțiile psihologice normale;
  • - contribuie la metabolizarea normală a homocisteinei, îmbunătățind sănătatea inimii;
  • - contribuie la producerea celulelor roșii și la hematopoieză;
  • - ajută la metabolizarea fierului și a altor micro-nutrienți proveniți din alimentație.

Compoziție/capsulă:
Tiamina (vitamina B1, sub formă de mononitrat de tiamină) 50 mg Vitamina B6 (sub formă de piridoxină HCl) 50 mg Acid pantotenic (sub formă de D-pantotenat, calciu) 50 mg Riboflavină (vitamina B2) 50 mg Inositol 50 mg Niacina (vitamina B3, sub formă de nicotinamidă) 50 mg Colina (sub formă de bitartrat) 21 mg Baza pudra din plante (alge brune, alfalfa, extract de acerola, pătrunjel, maceșe, năsturel) 3.5 mg Acid folic (sub formă de acid pteroilmonoglutamic) 400 µg Vitamina B12 (sub formă de cianocobalamină prep.) 50 µg D-biotina (as prep.) 50 µg

Mod de administrare:
Produsul poate fi consumat de vegetarieni A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, o (1) capsulă vegetală pe zi, preferabil în timpul mesei. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Prezentare:
100 capsuleData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:33
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.