Solgar Magneziu Chelated, 100 tablete

Solgar Magneziu Chelated, 100 tablete -  - SOLGAR
Solgar
I7098
Magneziul reprezintă un co-factor în peste 300 de procese enzimatice din organismul uman. Cel puțin jumătate din magneziul corpului se află în oase, în timp ce restul [...]

Descriere: Solgar Magneziu Chelated, 100 tablete

Magneziul reprezintă un co-factor în peste 300 de procese enzimatice din organismul uman. Cel puțin jumătate din magneziul corpului se află în oase, în timp ce restul se regăsește în celulele roșii, mușchi și alte țesuturi moi. Magneziul este implicat în numeroase funcții, cum ar fi contractarea musculară și funcționarea nervilor, împreună cu calciul. Este de asemenea foarte important în ceea ce privește sănătatea inimii, producerea energiei și funcționarea sistemului digestiv. 

Produsul poate fi consumat de vegetarieni  

Mod de administrare:

A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, 1 tableta pe zi, preferabil în timpul mesei, sau conform recomandărilor medicului sau farmacistului. 

Patru (4) tablete asigură: 

Magneziu (sub formă de bisglicinat) 400mg, 107%VNR 

Ingrediente:

O (1) tabletă conține: magneziu (bisglicinat, oxid), agent de îngroșare (celuloză microcristalină), gumă de celuloză, agenți de glazurare (hidroxipropilmetilceluloză, glicerină vegetală), agenți antiaglomeranți (stearat de magneziu vegetal, dioxid de siliciu), colorant natural (dioxid de titan). Produsul poate fi consumat de vegani. 
Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review