Secom Selenium 200mcg, 60 capsule, Natures Way

Secom Selenium 200mcg, 60 capsule, Natures Way - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/VITAMINE-SI-SUPLIMENTE/VITAMINE-SI-MINERALE/UZ-GENERAL - SECOM
Secom
W59985
Antioxidant intracelular endogen cu rol în protejarea împotriva stresului oxidativ și în funcționarea normală a sistemului imunitar. Proprietăți: - protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ; - funcționarea normală a sistemului
Se incarca ofertele...

Descriere Secom Selenium 200mcg, 60 capsule, Natures Way

Antioxidant intracelular endogen cu rol în protejarea împotriva stresului oxidativ și în funcționarea normală a sistemului imunitar.

Proprietăți:

- protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ;

- funcționarea normală a sistemului imunitar;

- funcționarea normală a glandei tiroide;

- spermatogeneză normală;

- menținerea sănătății părului și a unghiilor.

Compoziție per capsulă:

Seleniu (L-selenometionina) - 200 mcg.

Mod de administrare:

Câte 1 capsula/zi la masă sau conform recomandării consultantului de specialitate. Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiență sau siguranța produsului. Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare.

Prezentare:

60 capsuleData ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.