Secom QH-absorb 200mg, 30 capsule, Jarrow

W49589
  • -10%
Secom QH-absorb 200mg, 30 capsule, Jarrow - UZ-GENERAL - SECOM
Secom

Coenzima Q10-Kaneka QH® (Ubiquinol) 200mg, bio-identică cu cea produsă de organismul uman, ce oferă astfel biodisponibilitate maximă și eficientă în îmbunătățirea funcțiilor cardiovasculare. Proprietăți: -

[...]
Beneficiaza de transport gratuit
info campanie
Achizitioneaza produse din portofoliul SECOM si gama GOOD ROUTINE de minimum 99 LEI si beneficiezi de: TRANSPORT GRATUIT!

Secom QH-absorb 200mg, 30 capsule, Jarrow

Coenzima Q10-Kaneka QH® (Ubiquinol) 200mg, bio-identică cu cea produsă de organismul uman, ce oferă astfel biodisponibilitate maximă și eficientă în îmbunătățirea funcțiilor cardiovasculare.

Proprietăți:

- conține coenzima Q10 (Ubiquinol), 200mg/capsulă

- conține Kaneka QH®, ingredient patentat de Kaneka, Japonia, cu certificare GRAS și Kosher

- produs studiat clinic: biodisponibilitate crescută cu până la 777% și stabilitate îmbunătățită

- sub formă de capsule moi pentru administrare ușoară

Efecte și beneficii:

Jarrow Formulas® folosește coenzima Q10 produsă de compania Kaneka din Japonia, ce furnizează coenzima Kaneka Q10®, cea mai pură și mai studiată coenzima Q10 din lume; majoritatea studiilor clinice efectuate în ultimii 30 de ani pe Co-Q10 au folosit Kaneka Q10®.

Kaneka Q10® este singura formă de coenzima Q10 bio-identică cu cea produsă în organismul uman, fiind obținută prin fermentare din drojdie de bere, nu din bacterii sau tutun.

Este certificată Kosher (nu conține organisme modificate genetic și hibrizi proveniți de la specii diferite, este supusă unor inspecții riguroase, de încredere).

Kaneka QH® Ubiquinol reprezintă forma activă a coenzimei Q10 Kaneka Q10®. Este un ingredient patentat, fiind produs de compania Kaneka după standarde de înaltă calitate și siguranța în urmă a numeroase cercetări, studii și teste, obținându-se astfel prima și singura formă de ubiquinona stabilă în mediu extern (evitându-se procesul de oxidare). Kaneka QH® Ubiquinol prezintă o absorbție îmbunătățită, nivelul optim de Co-Q10 din organism restabilindu-se astfel rapid și eficient, mai ales în cazul persoanelor de peste 40 de ani (aceștia prezintă un nivel endogen de ubiquinol scăzut și o capacitate inferioară de a bio-transforma coenzima Q10 în ubiquinol).

Toate aceste proprietăți îi conferă produsului Jarrow Formulas® QH-absorb® o biodisponibilitate crescută cu până la 777% (de 6-7 ori mai mare), aspect dovedit prin studii clinice de Jarrow Formulas®.

- producerea energiei celulare în mitocondrii și la stocarea ei sub formă de ATP (adenozin trifosfat)

- menținerea diviziunii celulare:

- îmbunătățirea sintezei acizilor nucleici (acid dezoxiribonucleic - ADN și acid ribonucleic - ARN) vitali în diviziunea, regenerarea și dezvoltarea celulară, păstrarea și transmiterea informației genetice

- creșterea nivelului de oxigen celular

- reducerea efectelor toxice cardiace ale chimioterapiei

- îmbunătățirea funcției cardiovasculare*:

- menținerea funcției endoteliale prin efect antioxidant puternic: neutralizarea radicalilor liberi (de ex.: -O2, -N)

- menținerea nivelului și a acțiunii coenzimei Q10 în cazul administrării statinelor, beta-blocantelor, antidepresivelor triciclice, metildopei, hidroclorotiazinei, clonidinei, hidralazinei

- menținerea structurii și a funcțiilor cerebrale: menținerea integrității tecii de mielină care protejează fibra nervoasă, mărimea și specializarea neuronilor, stimularea creșterii neuriților (dendrite și axoni prin care neuronii comunică între ei), creșterea capacității de memorare, atenției, reducerea senzației de oboseală cronică și energie excesivă, contractilitatea neuro-musculară, tulburările date de creșterea nivelului de glucoză în sânge

- reducerea stresului oxidativ: menținerea permeabilității membranei celulare prin reducerea peroxidării lipidice (potențează efectul vitaminelor E, C și al glutationului)

- îmbunătățirea sintezei eritrocitelor: creșterea efectului eritropoietinei asupra măduvei hematogene

- creșterea performanțelor sportive, îmbunătățirea rezistenței la efort

- reducerea manifestărilor de la nivel gingival

- susținerea funcției reproductive masculine: creșterea numărului și mobilității spermatozoizilor

- reducerea efectelor îmbătrânirii premature a organismului

Compoziție (Per 1 capsulă):

Coenzima Q10 Kaneka QH® 200 mg

(Ubiquinol)

Mod de administrare:

Câte 1 capsula/zi la masă sau conform recomandării consultantului de specialitate.

Prezentare:

30 capsule moi



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review