Secom Iron, 30 capsule

I6848
Secom Iron, 30 capsule - UZ-GENERAL - SECOM
Secom
Proprietăți: - echilibrează nivelul hormonal feminin și masculin; Formula complexă ce ajută la creșterea absorbției, metabolismului și transportului normal al fierului în organism. - conține fier, 25mg/tableta - [...]
Beneficiaza de transport gratuit
info campanie
Achizitioneaza produse din portofoliul SECOM si gama GOOD ROUTINE de minimum 99 LEI si beneficiezi de: TRANSPORT GRATUIT!

Secom Iron, 30 capsule

Proprietăți:

- echilibrează nivelul hormonal feminin și masculin;

Formula complexă ce ajută la creșterea absorbției, metabolismului și transportului normal al fierului în organism.

- conține fier, 25mg/tableta - conține acid folic, 400mcg/tableta

- conține extracte din plante și fructe, extracte glandulare, vitamine și minerale care se potențează reciproc

Efecte și beneficii:

- creșterea absorbției, la metabolismul și transportul normal al fierului în corp

- îmbunătățirea toleranței și absorbției fierului la nivel digestiv (legarea de aminoacizi crește toleranța digestivă la administrarea de fier și îmbunătățește transportul prin mucoasa intestinală)

- formarea normală a globulelor roșii și a hemoglobinei și la transportul normal al oxigenului în corp:

- susținerea activității măduvei hematogene - procesele biologice de formare a hemoglobinei și a hemațiilor (datorită vitaminelor și mineralelor conținute) - susținerea funcționării normale a glandelor implicate în procesul hematopoiezei (tiroida, ficat, rinichi)

- reducerea proceselor care blochează fierul în țesuturi

- metabolismul normal al homocisteinei, al macronutrienților, al proteinelor și al glicogenului

- creșterea țesutului matern în timpul sarcinii - funcționarea normală a sistemului nervos, la funcția cognitivă și performanța mentală normală:

- reducerea obosealii, extenuării, slăbiciunii, durerii de cap, creșterea capacității de muncă, de concentrare și de memorare - menținerea sănătății psihice, la sinteza normală și la metabolizarea unor neurotransmițători

- reducerea adaptării deficitare la frig, dificultății de respirație, agitației continue a picioarelor, lipsei poftei de mâncare

- reducerea deficitului altor microelemente (cupru, mangan) și vitamine asociate deficitului de fier

- funcționarea normală a sistemului imunitar

- formarea normală a colagenului pentru funcționarea optimă a vaselor de sânge, a sistemului osos, ligamentelor, gingiilor, pielii (pigmentarea normală a pielii) și a dinților

Ingrediente active per tableta:

Fier 25 mg. Acid folic 400 mcg. Extracte din plante și fructe, extracte glandulare, vitamine și minerale care se potențează reciproc.

Mod de administrare:

Câte 1 tableta pe zi la masă cu 200 ml de apă sau conform recomandării consultantului de specialitate. Ajunge până la 30 de zile de administrare.

Prezentare:

30 tablete



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review