ReVital, 40 capsule, FarmaClass

  • -10%
ReVital, 40 capsule, FarmaClass -  - FARMACLASS
FarmaClass
P438799418
Proprietăți: Este o sursă importantă de nutrienți ce inactivează radicalii liberi responsabili de apariția proceselor de îmbătrânire celulară. Conține nutrienți esențiali (vitamine, [...]

Descriere: ReVital, 40 capsule, FarmaClass

Proprietăți:
Este o sursă importantă de nutrienți ce inactivează radicalii liberi responsabili de apariția proceselor de îmbătrânire celulară. Conține nutrienți esențiali (vitamine, minerale) necesari funcționarii optime a organismului. Ajută la menținerea greutății corporale și la tonifierea organismului. Crește vitalitatea, ameliorează căderile nervoase, stimulează regenerarea musculară și osoasă, îmbunătățește metabolismul. Este un foarte bun agent detoxifiant.
Recomandări:
ReVital este eficient în stări de oboseală, slăbiciune, epuizare, pentru creșterea performanțelor fizice și mentale, în efort fizic la sportivi și pentru cei care muncesc în condiții grele; ajută la remodelarea corporală.
Mod de administrare:
Doza recomandată:
1 x 2 capsule/zi, administrate dimineața și seara, în timpul meselor.
Ingrediente/capsulă:
Pulbere de Aloe vera - 90 mg
Pulbere de Spirulina platensis - 80 mg
Pulbere din frunze de Ceai verde - 40 mg
Pulbere din boabe de Cafea verde - 30 mg
Extract apos uscat din fructe de Goji - 20 mg
Prezentare:
40 capsule


Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review