Quercetin 500mg, 30 capsule, Zenyth

Quercetin 500mg, 30 capsule, Zenyth - UZ-GENERAL - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/VITAMINE-SI-SUPLIMENTE/VITAMINE-SI-MINERALE/UZ-GENERAL - ZENYTH PHARMACEUTICALS SRL
P459828244

Quercetin este un supliment alimentar 100% natural, recomandat pentru menținerea sănătății sistemului imunitar, respirator, cardiovascular, pentru reducerea stresului oxidativ, inflamației și a manifestărilor alergice.

Se incarca ofertele...

Descriere Quercetin 500mg, 30 capsule, Zenyth

Proprietati:

Quercetin este un supliment alimentar 100% natural, recomandat pentru menținerea sănătății sistemului imunitar, respirator, cardiovascular, pentru reducerea stresului oxidativ, inflamației și a manifestărilor alergice (în special în sfera sistemului respirator – astm bronșic, rinită alergică). 

Quercetina este un flavonoid, care se găsește în mod natural în fructe și legume crude (ardei, ceapă, sparanghel, roșii, broccoli, cireșe, mere, struguri). Quercetina este recunoscută pentru proprietățile sale antioxidante puternice. 

Indicații:

Întărirea sistemului imunitar.

Diminuarea reacțiilor alergice (astm bronșic, rinită).

Protecție antioxidantă.

Sănătatea sistemului respirator.

Reducerea inflamației.

Sănătatea inimii.

Reglarea tensiunii arteriale.

Scăderea colesterolului.

Normalizarea nivelului de dopamină, serotonină și cortizol.

Ingrediente/capsulă: 

- quercetin dihidrat din muguri florali de salcâm japonez (Sophora japonica), 95% - 500 mg; capsulă vegetală: hipromeloză.

Mod de administrare: 

Câte o capsulă de 1-2 ori pe zi, de preferat în timpul mesei sau conform recomandării specialistului.

Prezentare: 

30 capsuleData ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.