ProVens, 30 tablete, Unimed

W47134
  • -7%
ProVens, 30 tablete, Unimed - UZ-GENERAL - UNIMED PHARMA S.R.O.
ProVens capsule este un produs ce actioneaza eficient asupra organismlui expus efectelor atmosferei poluate, stresului si a stilului de viata nesanatos. Beneficii ProVens: ProVens capsule este un supliment nutritiv care [...]

ProVens, 30 tablete, Unimed

ProVens capsule este un produs ce actioneaza eficient asupra organismlui expus efectelor atmosferei poluate, stresului si a stilului de viata nesanatos.
Beneficii ProVens:
ProVens capsule este un supliment nutritiv care nu inlocuieste alimentele normale.
Acest produs este indicat pentru persoanele diabetice.

Rolul extractului din scoarta de pin maritim frantuzesc - Pinus Maritima (Natur-Pykno):
Efectul antioxidant al bioflavonoidelor din Natur-Pykno este intensificat prin prezenta acidului fructic, care se afla si in fructe.
Extractul din Natur-Pykno are si efecte hipotensive, antisclerotice si anticoagulante. Diminueaza spasmele, grabeste si usureaza procesul de regenerare si contribuie la vindecarea ranilor. Se recomanda utilizarea sa in vederea tratarii inflamatiilor incheieturilor, tesuturilor si tendoanelor.

Natur-Pykno are efect benefic asupra sistemului arterial si este indicat persoanelor care se confrunta cu arterioscleroza, hipotensiune ori diabet zaharat.

Rolul extractului de afine
Extractul de afine are in componenta o cantitate semnificativa de biflavonoide active - antocianozide, cu rol major in imbunatatirea circulatiei sanguine si intarirea peretilor capilarelor, avand efecte antiinflamatorii, antisclerotice si antioxidante.
Antocianozidele sunt esentiale in procesul regenerarii rodopsinei, stimuland capacitatea de adaptare a ochiului la vederea in amurg.

Rolul ceaiului verde
Ceaiul verde este foarte bogat in polifenoli-catechine. Epigalocatechin gallat (EGCG), element predominant intalnit in extractul de ceai verde, dispune de o vasta serie de beneficii asupra sanatatii organismului, fiind un puternic antioxidant, cu esential rol in imbunatatirea circulatiei sanguine si de protectie a vaselor de sange.

Mod de folosire ProVens:

In cazul adultilor, 1-2 tablete pe zi, in timpul mesei ori dupa masa, in general in timpul zilei.


Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review