Osteogene Complex, 20 tablete

  • -10%
Osteogene Complex, 20 tablete -  - SAGA LABORATORIES
I6221

Calciul din OSTEOGEN COMPLEX se găseşte sub forma de CITRAT DE CALCIU. Acesta prezintă numeroase avantaje faţă de alte forme de calciu prezentând o mare biodisponibilitate.

[...]

Descriere: Osteogene Complex, 20 tablete

Compozitie:

1 tableta contine:

Calciu element (citrat de calciu) 450 mg

Magneziu element (hidroxid de magneziu) 50 mg

Zinc element (sulfat de zinc) 4 mg

Vitamina D3 (cholecalciferol) 25 mcg

Mod de administrare Osteogen Complex D+ 20 Tablete

Doza recomandată este de 1-2 tablete pe zi.

A nu se depasi doza zilnica recomandata.

Cum actioneaza :

Calciul din OSTEOGEN COMPLEX se găseşte sub forma de CITRAT DE CALCIU. Acesta prezintă numeroase avantaje faţă de alte forme de calciu prezentând o mare biodisponibilitate.

VITAMINA D din OSTEOGEN COMPLEX se găseşte sub formă de CHOLECALCIFEROL; Administrarea Calciului fără vitamina D este ineficientă întrucât Vitamina D este absolut necesară absorbţiei Calciului.

MAGNEZIUL are rolul de a echilibra raportul Calciu : Magneziu. Multe studii au concluzionat că o suplimentare cu Calciu fără o suplimentare cu Magneziu ar prezenta risc sporit de litiază renală.

ZINCUL intră în compoziţia FOSFATAZEI ALCALINE care este o metaloenzimă ce modulează activitatea osteoblastului - celula care formează os.



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review