Multivital A-Z, 15 comprimate efervescente, Eurovita

P438798420
  • -5%
Multivital A-Z, 15 comprimate efervescente, Eurovita - UZ-GENERAL - GSK SRL OMEGA PHARMA
Multivital A-Z, 15 comprimate efervescente, Eurovita Supliment alimentar cu vitamine si minerale cu indulcitori Ingrediente: Acidifiant-acid citric,hidrogen carbonat de sodiu,carbonat de calciu,carbonat de magneziu,maltodextrina, [...]

Multivital A-Z, 15 comprimate efervescente, Eurovita

Multivital A-Z, 15 comprimate efervescente, Eurovita

Supliment alimentar cu vitamine si minerale cu indulcitori

Ingrediente:

Acidifiant-acid citric,hidrogen carbonat de sodiu,carbonat de calciu,carbonat de magneziu,maltodextrina,aroma de rodie,colorant-extract din suc de sfecla rosie,vitamina-C,indulcitori-ciclamat de sodiu, si zaharina sodica (E954),amidon,sirop de glucoza,amidon modificat,ulei vegetal,zahar,vitamina E,sulfat de zinc,niconamida,vitamina A,D-pantotenat de calciu,flurura de sodiu,sulfat de mangan,sulfat de cupru,vitamina D3,vitamina K1, vitamina B6, vitamina B1,vitamina B2,acid folic,clorura de crom,iodura de potasiu,molibdat de sodiu,selenit de sodiu,biotina,vitamina B12.

Mod de administrare:

Pentru adolescenti (incepand cu varsta de peste 15 ani): 1 comprimat efervescent dizolvat intr-un pahar cu apa(aprox. 200ml zilnic.

Prezentare:

15 comprimate efervescente



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review