Magne B6 100mg, 10x10 ml fiole, Sanofi

Magne B6 100mg, 10x10 ml fiole, Sanofi - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/VITAMINE-SI-SUPLIMENTE/VITAMINE-SI-MINERALE/UZ-GENERAL - SANOFI
SANOFI
P02207

Magne B6, soluție orală ce acționează eficient pentru prevenirea și tratarea deficitului de magneziu, inclusiv în cazul copiilor cu vârsta peste 1 an.

Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere Magne B6 100mg, 10x10 ml fiole, Sanofi

Magne B6, soluție orală ce acționează eficient pentru prevenirea și tratarea deficitului de magneziu, inclusiv în cazul copiilor cu vârsta peste 1 an.

BENEFICII

  • Reduce simptomele asociate deficitului de magneziu, precum: 
    • crampe musculare, furnicături;
    • oboseală, tulburări minore de somn, iritabilitate, nervozitate, anxietate ușoară;
    • manifestări de anxietate, cum sunt spasmele digestive sau palpitaţiile (la subiecţi fără afecţiuni cardiace).
  • Conține săruri de magneziu care se absorb foarte bine.
  • Ușurință în administrare: adecvat pentru copii și persoane cu dificultăți în înghițirea formelor solide orale (comprimate, capsule, etc).

INGREDIENTE

1 fiolă a 10 ml soluție orală conține lactat de Magneziu 186 mg, pidolat de Magneziu 936 mg și Vitamina B6 10 mg.

MOD DE UTILIZARE 

Copii cu vârsta peste 1 an (greutate >10 kg): doza uzuală este de 10 – 30 mg magneziu/kg si zi, respectiv 1-4 fiole MagneB6 soluție orală pe zi, fracționat în 2 -3 prize, administrate în timpul meselor. 

Adulţi și adolescenți - doza uzuală este de 3 - 4 fiole Magne B6 soluție orală pe zi, fracționat în 2 -3 prize, administrate în timpul meselor.

Conținutul fiolelor trebuie diluat într-o jumătate de pahar cu apă. Durata obișnuită a tratamentului este de 1 lună. Dacă simptomele nu se ameliorează după 1 lună, adresați-vă medicului dumneavoastră.

Daca suferiți de insuficiență renală sau urmați un tratament cu Levodopa, adresați-vă medicului pentru recomandări.

PREZENTARE :
Cutie cu 10 fiole buvabile x 10 ml soluție orală.Data ultimei actualizari: 2024-05-14 15:02:09
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.