Lactiferon 100mg, 30 capsule, Solartium

  • -1%
Lactiferon 100mg, 30 capsule, Solartium -  - SOLARTIUM GROUP SRL
W61852
Lactiferon previne si trateaza deficitul de fier sau anemia feripriva usoara si moderata. Lactiferon nu contine fier. Lactiferon creste semnificativ numarul celulelor rosii din sange, hemoglobina, feritina si fierul seric [...]

Descriere: Lactiferon 100mg, 30 capsule, Solartium

Lactiferon previne si trateaza deficitul de fier sau anemia feripriva usoara si moderata. Lactiferon nu contine fier. Lactiferon creste semnificativ numarul celulelor rosii din sange, hemoglobina, feritina si fierul seric total, dupa 30 de zile de administrare.

Compozitie:

LACTIFERON contine 100 mg lactoferina/ caps., o proteina care apartine familiei transferinei si se caracterizeaza printr-o inalta capacitatea de captare a ionilor de fier din organism. Lactoferina este prezenta in cantitate mare in colostru si intr-o cantitate mai mica in laptele mamiferelor. Lactoferina joaca un rol important in secretia anumitor fluide corporale precum ar fi saliva, lacrimile, secretiile nazale, cele vaginale si alte secretii ale mucoaselor.

Lactoferina este considerata o componenta fundamentala a sistemului imunitar innascut ce ofera protectie mucoasei impotriva infectiilor, prin inhibarea directa a microorganismelor patogene (virusuri, bacterii si ciuperci) si prin reglarea raspunsurilor imune sistemice. Lactoferina are totodata proprietati anti-inflamatorii.

Mod de administrare:

1 capsula de 100mg Lactiferon x 2 ori pe zi (echivalent a 200 mg de lactoferina/zi), cu cel putin 1 ora inainte sau dupa masa.

Reactii adverse:

Administrarea a 200 mg pe zi de Lactiferon s-a demonstrat a fi bine tolerata. Studiile clinice efectuate pe pacientele gravide cu deficit de fier nu au raportat reactii adverse in urma administrarii de Lactiferon. Fiecare capsula contine 100 mg de Lactoferina liofilizata extrasa din lapte de vaca.

Prezentare:

30 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-09-20 16:07:09
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review