Fier cu actiune blanda Gentle Iron 20 mg, 90 capsule, Solgar

Fier cu actiune blanda Gentle Iron 20 mg, 90 capsule, Solgar - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/VITAMINE-SI-SUPLIMENTE/VITAMINE-SI-MINERALE/UZ-GENERAL - SOLGAR
Solgar
P459798753
Proprietati: Fierul este una dintre componentele principale ale sângelui. Previne anemia prin deficit de fier și, ca element constitutiv al hemoglobinei, transportă oxigenul în corp. Forma de bisglicinat a
Se incarca ofertele...

Descriere Fier cu actiune blanda Gentle Iron 20 mg, 90 capsule, Solgar

Proprietati:

Fierul este una dintre componentele principale ale sângelui.

Previne anemia prin deficit de fier și, ca element constitutiv al hemoglobinei, transportă oxigenul în corp.

Forma de bisglicinat a fierului este ușor absorbită, are o biodisponibilitate ridicată, nu cauzează constipare sau disconfort gastric (balonare), fără a necesita vitamina C pentru a fi absorbit. Ferrochel™ Albion Internațional, o formulă unică de fier (bisglicinat de fier), creată pentru absorbție maximă fără iritație gastrointestinală sau efectele de constipare asociate de regulă suplimentelor alimentare pe bază de fier.

Compoziție/capsulă:

Fier (bisglicinat de fier) 20mg Mod de administrare: Produsul poate fi consumat de vegetarieni. A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, o (1) capsulă vegetală pe zi, preferabil în timpul mesei.

Prezentare:

90 capsule vegetaleData ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.