Esenta de Energie, Aslavital, 30 capsule, Zentiva

Esenta de Energie, Aslavital, 30 capsule, Zentiva - UZ-GENERAL - ZENTIVA
ZENTIVA
P459847630

Esenta de energie reprezinta portia zilnica de vitalitate, ce contine Sofran, vitamine si minerale. Ingrediente active: 1. Magneziul contribuie la reducerea oboselii si extenuarii, la functionarea normala a sistemului nervos

[...]

Descriere: Esenta de Energie, Aslavital, 30 capsule, Zentiva

Esenta de energie reprezinta portia zilnica de vitalitate, ce contine Sofran, vitamine si minerale.

Ingrediente active:

1. Magneziul contribuie la reducerea oboselii si extenuarii, la functionarea normala a sistemului nervos si la metabolismul energetic normal.

2. Safranal ajuta la mentinerea unei dispozitii bune, la sustinerea relaxarii si contribuie la balanta emotionala.

Mod de administrare:1-2 capsule pe zi, dupa masa.

Capsula se inghite cu o cantitate corespunzatoare de lichid.

Atentionari:

A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se depasi doza recomandata pentruconsumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

Contraindicatii: Produsul contine soia. Contraindicat persoanelor alergice la soia sau la oricare dintre ingredientele produsului.

Ingrediente: agent de incarcare: ulei rafinat de Floarea-soarelui; capsula: gelatina, glicerina, coloranti/ oxid rosu de fier; carbonat de magneziu; tartrat de L-carnitina; extract hidroetanolic 3-4:1(maltodextrina) din stigmate de Sofran (Crocus sativus), cu 2% safranal; ulei hidrogenat din Soia; emulsifiant: lecitina din Soia; acid alfa lipoic; coenzima Q10; agent de ingrosare: ceara

alba de albine.

Produsele din aceasta gama sunt suplimente alimentare si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

Forma de prezentare: 30 capsule moi



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review