Ceai Distonoplant, N133, 50 g, Fares

  • -4%
Ceai Distonoplant, N133, 50 g, Fares - UZ-GENERAL - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/VITAMINE-SI-SUPLIMENTE/VITAMINE-SI-MINERALE/UZ-GENERAL - FARES
Fares
P459790942

Ceai cu efect antistres. Conține plante românșești folosite în mod tradițional pentru menținerea calmului în condiții de stres. 

Beneficiaza de transport gratuit
info campanie
Ai livrare gratuita la achizitionarea de produse Fares in valoare de minimum 79 lei.
Se incarca ofertele...

Descriere Ceai Distonoplant, N133, 50 g, Fares

Ceai cu efect antistres.

Conține plante românșești folosite în mod tradițional pentru menținerea calmului în condiții de stres. Pe bază de roiniță, passiflora și flori de lavandă.

Ajută la reducerea disconfortului digestiv și cardiac, cu substrat nervos. Are rol calmant asupra sistemului nervos vegetativ. Reduce stările de agitație nervoasă și iritabilitate. Îmbunătățește starea emoțională. Nu da somnolență. Nu afectează capacitatea de conducere a autovehiculelor.

Ingrediente:

Roinița (Melissae herbă), frunze de lemon verbenă (Lippiae citriodorae folium), semințe de schinduf (Trigonellae foenugraeci semen), busuioc (Basilici herba), serlai (Salviae sclareae herbă), passiflora (Passiflorae herba), flori de lavandă (Lavandulae flos), vînărită (Asperulae odoratae herbă).

Prezentare:

50 gData ultimei actualizari: 2023-03-10 00:59:27
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.